UZUNGÖL GOBLEÇ HOTEL

Adres : Uzungöl-Yeni Mah. Eminoğlu Sok. Çaykara, Trabzon Telefon : 0 (462) 6566565

UZUNGÖL GOBLEÇ HOTEL Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Firmalar ile yapacağınız hizmet sözleşmeleri olmazsa olmazdır. Alacağınız hizmet için kesinlikle elinizde firmanın kaşe ve yetkilisinin imzası olan bir sözleşme olmalı ki, daha sonra yaşayacağınız mağduriyetlerde bu sözleşme sizi koruyabilsin. Eğer firma size uygun olmayan bir hizmet verirse, tüketici hakem heyetlerine başvurabilirsiniz.

Aldığınız hizmette eğer sizden kaynaklanmayan bir ayıp ( Hata ) söz konusu ise bu ürünü AYIPLI ÜRÜN statüsünde iade edebilir veya satıcıdan değiştirilmesini talep edebilirsiniz. Ayıplı ürün kanunu, her türlü ürünü kapsamaktadır. Bir telefon veya bir yazılım bile alsanız eğer ayıplı ürün ise satıcıya iade edebilirsiniz.

Bazı alışverişlerinizde, özellikle ürün alışlarında çokça gördüğümüz kriterlerden biride indirim reklamlarıdır. Özellikle mağazalarda %50 ye varan gibi indirim panolarını görmüşsünüzdür. Bu tarzda ürünlerde eğer daha önceki ürün fiyatını biliyorsanız mutlaka aynı oranda indirim olup olmadığını hesaplayın. Eğer ürünün fiyatını bilmiyorsanız eski fiyatını mutlaka sorgulayın.

UZUNGÖL GOBLEÇ HOTEL Telefon

UZUNGÖL GOBLEÇ HOTEL iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Aracınız arızalandı veya hiç umulmadık bir yerde başınıza bir şey geldi ve yolda kaldınız, bu durumda yapacağınız en doğru şey hemen bir oto sanayii sitesi arayarak size en yakın oto tamircisini bulmanız olacaktır. Bunun haricinde yine zor bir durumla karşılaştığınız zaman ulaşabileceğiniz acil durum telefonlarınıda sitemiz üzerinden arayabilir ve en yakın kolluk kuvveti veya acil durum ekibine ulaşabilirsiniz.

Bir ürün almak istiyorsunuz ve satıcı firma ile iletişime geçtiniz. Firma size elbette bazı kolaylıklar sağlamak isteyecektir, bu zincir bir mağazada olabilir veya bir butik işletmede olabilir. Ancak mutlaka rakip firmaları araştırarak alışverişinizi yapmanızı öneririz, çünkü eğer aynı ürün daha uygun fiyata rakip firmada bulunuyorsa değerlendirmenizde fayda olacağı kanaatindeyiz.

UZUNGÖL GOBLEÇ HOTEL İletişim

Keyifle yemek yiyeceğiniz bir restoran arıyorsunuz ama hangi restoranın kaliteli ve sizin aradığınız özelliklerde bir yer olduğuna karar veremediniz. Bu durumda yapacağınız şey sitemiz üzerinden restoranlar kategorisinde size en yakın restoranı bulup telefon numarası ile arayarak detaylı bilgi almak olmalıdır.

Acil nakit ihtiyaçlarımız için bankalar oldukça kritik bir öneme sahiplerdir. Bankalar artık hayatımızın vaz geçilmez bir unsuru oldular. Diğer tüm firmaları aradığınız gibi herhangi bir bankanın herhangi bir şubesi telefon numarası bilgisinede yinede sitemizden ulaşabilirsiniz.

UZUNGÖL GOBLEÇ HOTEL Adres

Sitemiz siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine girdiğinden bu güne kadar, kullanıcı deneyimini ve doğru hedefe hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamak amacını ilke edinmiştir. Bundan dolayı en güncel iletişim bilgileri ile sürekli olarak yenilenmekte ve güncellenmektedir. Yıllardır doğru iletişim bilgilerinin adresi olduk, bundan sonrada en doğru iletişim bilgilerini bizde bulmaya devam edeceksiniz.

UZUNGÖL GOBLEÇ HOTEL NEREDE
Keyifle yemek yiyeceğiniz bir restoran arıyorsunuz ama hangi restoranın kaliteli ve sizin aradığınız özelliklerde bir yer olduğuna karar veremediniz. Bu durumda yapacağınız şey sitemiz üzerinden restoranlar kategorisinde size en yakın restoranı bulup telefon numarası ile arayarak detaylı bilgi almak olmalıdır.