BİLGİN ULUSLARARASI TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adres : Cumhuriyet Mah. Fevzi Çakmak Merkez, Reyhanlı, Hatay Telefon : 0 (326) 4131414

BİLGİN ULUSLARARASI TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Firmalar ile yapacağınız hizmet sözleşmeleri olmazsa olmazdır. Alacağınız hizmet için kesinlikle elinizde firmanın kaşe ve yetkilisinin imzası olan bir sözleşme olmalı ki, daha sonra yaşayacağınız mağduriyetlerde bu sözleşme sizi koruyabilsin. Eğer firma size uygun olmayan bir hizmet verirse, tüketici hakem heyetlerine başvurabilirsiniz.

Tüketici mahkemeleri ve tüketici hakem heyetleri aldığınız bir hizmet için, mağdur olduysanız siz yardımcı olacaklardır. Ülkemizde ne yazık ki müşteriler haklarını tam olarak bilmiyorlar. Halbuki her ne olursa olsun bir hizmet aldığınızda, alıcı olarak sizin de haklarınız var ve bu haklarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sitemiz üzerindeki firmalardan ürün ve hizmet alabilirsiniz. Bu hizmet ve ürünleri alırken detaylandırmaları mutlaka konuşun, bir hizmet alıyorsanız hizmetin detaylarını iyice konuşmanızda, veya bir ürün alıyorsanız ürünün özelliklerini incelemeye özen göstermeniz yararınızadır. Ayrıca tüm alışverişlerinizde fatura almayı unutmayın.

BİLGİN ULUSLARARASI TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Telefon

BİLGİN ULUSLARARASI TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Firmalar müşterilerine ulaşmak için bir çok yöntem denemektedir. Bu yöntemlerin başında ise reklam mecraları gelmektedir. Ve bu mecraların başında da internet gelmektedir, firmalar iletişim bilgilerini internette paylaşarak yeni müşterilere ulaşmaya çalışmaktadır. Bu şekilde bir firmadan hizmet almak isterseniz, alacağınız hizmet hakkında aklınıza gelen tüm soruları firma yetkilisine sorunuz.

Türkiye’nin her yerindeki tüm işletme veya kurumların telefon numarası adresileri gibi bilgilerini toparlamaya ve sizelere kusursuz bir rehber deneyimi vermeye çalışıyoruz. Bu deneyiminizi en iyi hale getirebilmek adına mühendislerimiz sürekli çalışıyor ve yeni işletmeleri sizzler için rehberimize eklemeye devam ediyor. Eğer sizde bir işletme sahibi iseniz mutlaka rehberimizde yer alın ve işletmenizi milyonlara tanıtın.

BİLGİN ULUSLARARASI TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim

Tüm bunların yanında, günümüz ekonomik durumunda insanların sık sık bankalara işi düşüyor, gerek acil nakit ihtiyacı gerekse bir mal alımında bankalar ve finans kurumlarına başvuruyoruz. Tüm hizmetlerde olduğu gibi bu hizmetin alımındada bu tarzda finans kuruluşlarının sayfalarca sözleşmeleri var ve okumadan bu sözleşmeleri imzalamak durumunda kalıyoruz, bddk kontrolünde olan bu tarzda işletmeler güvenilir olsa bile, eğer titiz bir tüketici iseniz mutlaka bu sözleşmeyi dikkatlice okuyunuz.

Binlerce firma içerisinde yüzlerce seçenek olan sitemizde, sizin isteklerinizi karşılayacak ve gerçekten işini en düzgün şekilde yapan bir firma mutlaka bulacaksınız. Sitemiz en güncel iletişim bilgilerini sizin için derleyerek en doğru sonuca ulaşmanıza olanak tanır. Bu nedenle aradığınız firmanın güncel iletilişim bilgilerinin olması bizim açımızdan son derece önemlidir.

BİLGİN ULUSLARARASI TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Adres

Akşam acıktınız ve canınız çok sevdiğiniz veya yemek istediğiniz bir şey arıyor. Size en yakın gıda servisi yapan yerleri görmek ve siparişinizi vermek için gıda kategorimizdeki gfirmalara göz atabilirsiniz. Bu sayede canınızın çektiği yemeği sipariş ederek paket servis ile hizmetinizi alabilirsiniz.

BİLGİN ULUSLARARASI TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ NEREDE
Klasik tanıtımlar yerine, bir çok firma artık internet reklamcılığını tercih ediyor. Çünkü artık insanların ellerinde birer akıllı telefon var, ve bu akıllı telefonlar üzerinden her türlü aradığı hizmet ve bilgiye anında ulaşabiliyorlar. Mesela sizlerde bir iletişim bilgisi ararken sitemize geldiniz, internet reklamcılığı bu yüzden oldukça kolay ve faydalı bir reklam çeşididir. Eğer sizde bir işletme sahibi iseniz mutlaka internet reklamcılığı için bütçenizi ayırın.