KARAAĞAÇ EMLAK (Ağa Karaağaç)

Adres : Yukarı Mah. İstasyon Cad. 174 Kartal, İstanbul Telefon : 0 (216) 3063736

KARAAĞAÇ EMLAK (Ağa Karaağaç) Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Firmalar ile yapacağınız hizmet sözleşmeleri olmazsa olmazdır. Alacağınız hizmet için kesinlikle elinizde firmanın kaşe ve yetkilisinin imzası olan bir sözleşme olmalı ki, daha sonra yaşayacağınız mağduriyetlerde bu sözleşme sizi koruyabilsin. Eğer firma size uygun olmayan bir hizmet verirse, tüketici hakem heyetlerine başvurabilirsiniz.

Bizleri telefon numaramız aracılığı ile aramaktan çekinmeyin. Eğer telefonumuz meşgul ilse sizin gibi değerli bir müşterimize yardımcı olduğumuzu unutmayınız. Ayrıca, dilerseniz bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir ve bu yollar üzerinden de bize ulaşabilirsiniz.

Firmamız, yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalar yaparak size en uygun hizmeti verip kesin bir memnuniyet içerisinde hizmet sunmak bizim asli görevimizdir. Müşteri velinimetimizdir anlayışı ile vermekte olduğumuz hizmetlerimizden çekinmeden ve hiçbir şüphe duymadan faydalanabilirsiniz.

KARAAĞAÇ EMLAK (Ağa Karaağaç) Telefon

KARAAĞAÇ EMLAK (Ağa Karaağaç) iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Zincir bir mağazadan bir hizmet alıyorsunuz, bu tarzda büyük zincir mağazalar tüketici kurallarını iyi bilir ve uygulamakta da oldukça dikkat sahibidir. Burada başınıza gelebilecek herhangi bir olumsuz alışveriş deneyiminde ( Müşteri Memnuniyeti ) kapsamından yararlanabilir ve kötü deneyiminizi bu şekilde giderebilirsiniz.

Türkiye’nin her yerindeki tüm işletme veya kurumların telefon numarası adresileri gibi bilgilerini toparlamaya ve sizelere kusursuz bir rehber deneyimi vermeye çalışıyoruz. Bu deneyiminizi en iyi hale getirebilmek adına mühendislerimiz sürekli çalışıyor ve yeni işletmeleri sizzler için rehberimize eklemeye devam ediyor. Eğer sizde bir işletme sahibi iseniz mutlaka rehberimizde yer alın ve işletmenizi milyonlara tanıtın.

KARAAĞAÇ EMLAK (Ağa Karaağaç) İletişim

Yukarıda gördüğünüz bilgiler güncel telefon numarası, adres bilgisi ve konum bilgisi olarak eklenmiştir Bu firmaya ulaşmak için sadece telefon numarasının üzerine tıklamanız ve arama yapmanız yeterli olacaktır. Eğer bu firmanın bilgilerinde bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize yorum kısmından ulaşarak en doğru ve güncel verileri bizlerle paylaşın. Bu sayede daha fazla kullanıcımızı doğru bilgi ile buluşturabiliriz.

Binlerce firma içerisinde yüzlerce seçenek olan sitemizde, sizin isteklerinizi karşılayacak ve gerçekten işini en düzgün şekilde yapan bir firma mutlaka bulacaksınız. Sitemiz en güncel iletişim bilgilerini sizin için derleyerek en doğru sonuca ulaşmanıza olanak tanır. Bu nedenle aradığınız firmanın güncel iletilişim bilgilerinin olması bizim açımızdan son derece önemlidir.

KARAAĞAÇ EMLAK (Ağa Karaağaç) Adres

Bir ev aldınız yada yeni bir yere taşınıyorsunuz, ama sizden önceki mülk sahibinin yönetime herhangi bir borcu varmı veya, yönetimle ilgili sormak istediğiniz bir şey var, Türkiye'deki tüm sitelerin veya apartmanların yönetim telefonlarına veya yönetim şirketlerinin iletişim bilgilerine yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

KARAAĞAÇ EMLAK (Ağa Karaağaç) NEREDE
Birçok müşterimiz bizden telefon ile bilgi alabiliyor. Fakat hizmetlerimizi daha iyi anlatabilmek için bir telefon görüşmesi elbette yeterli olmuyor. Bu yüzden siz değerli müşterilerimizi ofisimize bekliyoruz. Lütfen firmamızı ziyaret edin ve kaliteli hizmeti yerinde bizzat görün.