ORHANGAZİ DEVLET HASTANESİ

Adres : Hürriyet Mah. Dolmacı 1. Sok. 50 Orhangazi, Bursa Telefon : 0 (224) 5731261

ORHANGAZİ DEVLET HASTANESİ Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Uzun yıllardır halkımıza hizmet etmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Hizmetlerimizi ve uygun fiyatlarımızı bizi arayarak örenebilirsiniz. Binlerce mutlu müşterilerimiz arasında sizleri de görmek isteriz. Uygun bir zamanınızda bir kahve içmeye bekleriz.

Firmalarla anlaşma sırasında yaptığınız sözleşmelere uygun davranılmazsa, tüketici hakem heyetlerine mutlaka durumu bildiriniz ve zararınızı firma tarafından tazminini isteyiniz. Tüketici hakem heyetleri her ilde ve ilçede kaymakamlık binalarında bulunmaktadır.

Firmamız, yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalar yaparak size en uygun hizmeti verip kesin bir memnuniyet içerisinde hizmet sunmak bizim asli görevimizdir. Müşteri velinimetimizdir anlayışı ile vermekte olduğumuz hizmetlerimizden çekinmeden ve hiçbir şüphe duymadan faydalanabilirsiniz.

ORHANGAZİ DEVLET HASTANESİ Telefon

ORHANGAZİ DEVLET HASTANESİ iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Sitemizdeki adres ve telefon numarası gibi iletişim bilgileri, sizlere aradığınız kurum ve kuruşulu veya firmayı daha kolay bulabilmeniz adına düzenlemiş bir rehberdir. Ayrıca yine sitemizde alternative firmaları ve alternative kurumlarında iletişim bilgilerini görebilir ve dilerseniz onlarada bir şans verebilirsiniz.

Her alışveriş elbette hüsran ile sonuçlanmaz, eğer bir ürünü almaya karar verdiyseniz ve gerçekten de satıcı firma sizin için kolaylık ve baz güzel teklifler sunduysa o ürünü veya hizmeti alıp mutlu olabilirsiniz. Özellikle uzaktan satışlarda tüketicilerin başına gelen bu tarzda durumlarda ürünü alacağınız firmaya dikkat ederek mutlaka ama mutlaka bilinen v güvenilen bir firmayı tercih etmenizde fayda var.

ORHANGAZİ DEVLET HASTANESİ İletişim

Çok acil olarak bir yere yetişmeniz gerekiyor ve aracınız yok veya o anda müsait değil, taksi durakları işte bu ihtiyaç için biçilmiş kaftan. Hemen size en yakın taksi durağı telefon numarası üzerinden iletişim kurarak kendinize bir taksi çağırabilir, ve gideceğiniz yere hızlıca ulaşabilirsiniz.

Sağlık her şeyden önemlidir, hasta oldunuz ve hastaneye gittiniz, ilaç alacaksınız hemen bir ezcane veya nöbetçi eczane arayışına gireriz. Bunlar hayatın akışına uygun olaylar, peki aradığınız eczanenin telefon numarasını nasıl bulacaksınız ? Elbette sitemizden ilgili eczane adını yazarak arama yapıp ihtiyacınız olan ilaca hemen ulaşabilirsiniz.

ORHANGAZİ DEVLET HASTANESİ Adres

Sitemiz siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine girdiğinden bu güne kadar, kullanıcı deneyimini ve doğru hedefe hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamak amacını ilke edinmiştir. Bundan dolayı en güncel iletişim bilgileri ile sürekli olarak yenilenmekte ve güncellenmektedir. Yıllardır doğru iletişim bilgilerinin adresi olduk, bundan sonrada en doğru iletişim bilgilerini bizde bulmaya devam edeceksiniz.

ORHANGAZİ DEVLET HASTANESİ NEREDE
Aldığınız bir hizmeti iptal etmek istiyorsunuz. Fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz ? Tüketici olarak aldığınız hizmeti yasal süresi içerisinde iptal etme hakkınız vardır. Bu her ne olursa olsun geçerli bir süredir. Bir hizmet veya bir ürün, ve bu alışverişinizi genellikle 15 gün yasal cayma süresinde iptal etme hakkınız vardır.