CARREFOURSA MARITZA RESIDENCE MİNİ ŞUBESİ

Adres : Küçükbakkalköy Mah. Dilek Sabancı Cad. Maritza Residence Ataşehir, İstanbul Telefon : 0 (216) 5720716

CARREFOURSA MARITZA RESIDENCE MİNİ ŞUBESİ Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Sitedeki telefon numaramız üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda dilerseniz yine site üzerindeki haritamız aracılığı ile ofisimize gelmeniz mümkündür. Eğer bir araca sahipseniz sizleri harita üzerinden navigasyon ile ofisimize bir çayımızı içmeye bekleriz.

Tüketiciler bazı kanunlarla korunmaktadırlar. Örnek vermek gerekirse 6502 sayılı kanun ile tüketici korunmuş ve hakları devlet tarafından saklı tutulmuştur. Yaptığınız bir abonelik ile ilgili bile haklarımız vardır. Abonelik sözleşmesinden cayma, vaz geçme veya aldığı ürünü iade etme gibi tüketici hakları kanunlarımız içerisinde bulunmaktadır.

Bir alışveriş iptali yaparken satıcı size bazı zorluklar çıkarabilir, burada asla yılmayın. Eğer haklarınızı bilen bir tüketici iseniz satıcı eninde sonunda pes edecektir. Eğer satıcı sizi bir şekilde ikna edip gönderirse, mutlaka yetkili tüketici mahkemeleri ve tüm ilçe kaymakamlıklarında bulunan tüketici hakem heyetine mutlaka başvurun. Unutmayın alıcı olarak cayma hakkınız resmi olarak kanunlarla düzenlenmiştir.

CARREFOURSA MARITZA RESIDENCE MİNİ ŞUBESİ Telefon

CARREFOURSA MARITZA RESIDENCE MİNİ ŞUBESİ iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Esnaf olarak tabir edilen küçük işletmeler her yerde karşımıza çıkan küçük ticarethanelerdir. Bu ticarethaneler genellikle tek şube ve bir kişi tarafından işletilen ve işletene de esnaf denilen yerlerdir. Bu tarzda ticarethanelerden korkmayın, çünkü büyük bir işletmeden daha iyi hizmet almanız yüksek bir ihtimaldir.

Her alışveriş elbette hüsran ile sonuçlanmaz, eğer bir ürünü almaya karar verdiyseniz ve gerçekten de satıcı firma sizin için kolaylık ve baz güzel teklifler sunduysa o ürünü veya hizmeti alıp mutlu olabilirsiniz. Özellikle uzaktan satışlarda tüketicilerin başına gelen bu tarzda durumlarda ürünü alacağınız firmaya dikkat ederek mutlaka ama mutlaka bilinen v güvenilen bir firmayı tercih etmenizde fayda var.

CARREFOURSA MARITZA RESIDENCE MİNİ ŞUBESİ İletişim

Firmalar, ekonomimizin can damarıdır, günlük alışverişlerimizin haricinde gerek dayanıklı tüketim malları gerekse evimizin ve kişisel ihtiyaşlarımızın karşılandığı yegane işletmelerdir. Bu işletmeler sayesinde daha kaliteli ve sürdürülebilir bir yaşam elde etmekteyiz. Fakat firmaların sürekli ve kaliteli hizmet vermeleride son derece önemli ve güven tazeleyici bir adımdır. Bu nedenle firma sahipleri her alanda stratejik bir öneme sahip olduklarının bilincinde olmalıdırlar.

Binlerce firma içerisinde yüzlerce seçenek olan sitemizde, sizin isteklerinizi karşılayacak ve gerçekten işini en düzgün şekilde yapan bir firma mutlaka bulacaksınız. Sitemiz en güncel iletişim bilgilerini sizin için derleyerek en doğru sonuca ulaşmanıza olanak tanır. Bu nedenle aradığınız firmanın güncel iletilişim bilgilerinin olması bizim açımızdan son derece önemlidir.

CARREFOURSA MARITZA RESIDENCE MİNİ ŞUBESİ Adres

Akşam acıktınız ve canınız çok sevdiğiniz veya yemek istediğiniz bir şey arıyor. Size en yakın gıda servisi yapan yerleri görmek ve siparişinizi vermek için gıda kategorimizdeki gfirmalara göz atabilirsiniz. Bu sayede canınızın çektiği yemeği sipariş ederek paket servis ile hizmetinizi alabilirsiniz.

CARREFOURSA MARITZA RESIDENCE MİNİ ŞUBESİ NEREDE
Bazen kolaylıkla bulabileceğiniz bir firmanın telefon numarası veya adresi aklınıza gelmez, iletişim bilgilerini artık sitemiz üzerinden kolaylıkla bulabilir ve aradığınız yere çok kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Eğer sitemiz üzerinde bulunan iletişim bilgilerinin eksik yada yanlış olduğunu düşünüyorsanız yorum kısmından yeni iletişim bilgisini ekleyebilirsiniz bize bilgi verebilirsiniz.