OXXO CEVAHİR AVM ŞUBESİ

Adres : 19 Mayıs Mah. Büyükdere Cad. 22 Cevahir AVM K:2 Dk:87 Şişli, İstanbul Telefon : 0 (212) 3800193

OXXO CEVAHİR AVM ŞUBESİ Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Kalite mutlaka bir hizmette olması gereken olgudur. Elbette göreceli bile olsa herkes kaliteli bir hizmet almak ister. Bu bir araba tamiri de olabilir, veya evinize taktığınız bir perdede olabilir. Kaliteli hizmet almak bir ayrıcalık değil bir haktır. Bu nedenle karşınızdaki ticarethanenin kalitesine mutlaka dikkat edin.

Bizim gibi hizmet veren bir çok firma var elbette, uygun fiyat ve hizmet garantisi ile kaliteyi ucuza alın ve profesyonel ekibimizin ayrıcalıklarından faydalanın. Unutmayın kalite ucuza alınmaz, fakat biz hem kaliteli hem de uygun fiyatlı hizmeti siz değerli yurttaşlarımıza vermekteyiz.

Sitemiz üzerindeki firmalardan ürün ve hizmet alabilirsiniz. Bu hizmet ve ürünleri alırken detaylandırmaları mutlaka konuşun, bir hizmet alıyorsanız hizmetin detaylarını iyice konuşmanızda, veya bir ürün alıyorsanız ürünün özelliklerini incelemeye özen göstermeniz yararınızadır. Ayrıca tüm alışverişlerinizde fatura almayı unutmayın.

OXXO CEVAHİR AVM ŞUBESİ Telefon

OXXO CEVAHİR AVM ŞUBESİ iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Esnaf olarak tabir edilen küçük işletmeler her yerde karşımıza çıkan küçük ticarethanelerdir. Bu ticarethaneler genellikle tek şube ve bir kişi tarafından işletilen ve işletene de esnaf denilen yerlerdir. Bu tarzda ticarethanelerden korkmayın, çünkü büyük bir işletmeden daha iyi hizmet almanız yüksek bir ihtimaldir.

Türkiye’nin her yerindeki tüm işletme veya kurumların telefon numarası adresileri gibi bilgilerini toparlamaya ve sizelere kusursuz bir rehber deneyimi vermeye çalışıyoruz. Bu deneyiminizi en iyi hale getirebilmek adına mühendislerimiz sürekli çalışıyor ve yeni işletmeleri sizzler için rehberimize eklemeye devam ediyor. Eğer sizde bir işletme sahibi iseniz mutlaka rehberimizde yer alın ve işletmenizi milyonlara tanıtın.

OXXO CEVAHİR AVM ŞUBESİ İletişim

Firmalar, ekonomimizin can damarıdır, günlük alışverişlerimizin haricinde gerek dayanıklı tüketim malları gerekse evimizin ve kişisel ihtiyaşlarımızın karşılandığı yegane işletmelerdir. Bu işletmeler sayesinde daha kaliteli ve sürdürülebilir bir yaşam elde etmekteyiz. Fakat firmaların sürekli ve kaliteli hizmet vermeleride son derece önemli ve güven tazeleyici bir adımdır. Bu nedenle firma sahipleri her alanda stratejik bir öneme sahip olduklarının bilincinde olmalıdırlar.

Binlerce firma içerisinde yüzlerce seçenek olan sitemizde, sizin isteklerinizi karşılayacak ve gerçekten işini en düzgün şekilde yapan bir firma mutlaka bulacaksınız. Sitemiz en güncel iletişim bilgilerini sizin için derleyerek en doğru sonuca ulaşmanıza olanak tanır. Bu nedenle aradığınız firmanın güncel iletilişim bilgilerinin olması bizim açımızdan son derece önemlidir.

OXXO CEVAHİR AVM ŞUBESİ Adres

Sıkça aranan firmalardan biride elbette serbest muhasebeci ve mali müşavirlik firmaları. Özellikle her türden işletmeler için vergi daireleri ve yasal sorumlulukları itibarı ile mğkelleflerin en sık ve hatta vaz geçilmez iş ortaklarının başında serbest muhasebeciler ve mali müşavirlik büroları gelir. Dilediğiniz mali müşavirlik firmasının numarasına sitemizden ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

OXXO CEVAHİR AVM ŞUBESİ NEREDE
Tüketici mahkemeleri ve tüketici hakem heyetleri aldığınız bir hizmet için, mağdur olduysanız siz yardımcı olacaklardır. Ülkemizde ne yazık ki müşteriler haklarını tam olarak bilmiyorlar. Halbuki her ne olursa olsun bir hizmet aldığınızda, alıcı olarak sizin de haklarınız var ve bu haklarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.