PETEK BOZKAYA İŞ MERKEZİ A BLOK YÖNETİMİ

Adres : Demirtaşpaşa Mah. Petek Bozkaya İşh. Osmangazi, Bursa Telefon : 0 (224) 2541335

PETEK BOZKAYA İŞ MERKEZİ A BLOK YÖNETİMİ Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Kalite mutlaka bir hizmette olması gereken olgudur. Elbette göreceli bile olsa herkes kaliteli bir hizmet almak ister. Bu bir araba tamiri de olabilir, veya evinize taktığınız bir perdede olabilir. Kaliteli hizmet almak bir ayrıcalık değil bir haktır. Bu nedenle karşınızdaki ticarethanenin kalitesine mutlaka dikkat edin.

Bir düğün salonunda düğün hizmeti almak veya bir araç kiralama şirketinden araç kiralamak. Bu ikisi arasında hiçbir fark yok, her ikisinde de hizmet alıyorsunuz. Veya bir ev nakliyat hizmeti ile bir kuru temizleme arasında da hiçbir fark yok. Aldığınız hizmet için haklarınızı bilmeniz ve kendinizi savunmanız gerekmektedir.

Özellikle internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde, ürün satıcısı ile tüm detayları konuştuğunuzdan emin olmalısınız. Ürünün veya hizmetin tam detaylı özelliklerini yazılı bir biçimde isteyin veya okuyun. Genellikle ürün veya hizmetin altında bu özellikler yazmaktadır. Fakat siz yine de satıcıya bir mesaj gönderin ve detaylı bilgi alın.

PETEK BOZKAYA İŞ MERKEZİ A BLOK YÖNETİMİ Telefon

PETEK BOZKAYA İŞ MERKEZİ A BLOK YÖNETİMİ iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Aracınız arızalandı veya hiç umulmadık bir yerde başınıza bir şey geldi ve yolda kaldınız, bu durumda yapacağınız en doğru şey hemen bir oto sanayii sitesi arayarak size en yakın oto tamircisini bulmanız olacaktır. Bunun haricinde yine zor bir durumla karşılaştığınız zaman ulaşabileceğiniz acil durum telefonlarınıda sitemiz üzerinden arayabilir ve en yakın kolluk kuvveti veya acil durum ekibine ulaşabilirsiniz.

Artık internet çağında yaşıyoruz ve insanlar aradıkları her şeyi internet ortamında bulabiliyorlar. Firmalar ise tanıtımlarını yine internet üzerinden yaparak daha fazla müşteriye ulaşmanın planlarını yapıyorlar. Bu noktada elbette internet reklamı ve firma tanıtımı bir numaralı araçlardır. Sizlerde firmanızın tanıtımı ve daha fazla müşteri potansiyeline ulaşmak için mutlaka bize ulaşın ve firmanızın tanıtımını ücretsiz bir şekilde yapın.

PETEK BOZKAYA İŞ MERKEZİ A BLOK YÖNETİMİ İletişim

Sitemizde bir çok firma, kurum, kuruluşun adres, telefon numarası gibi bilgilerini bulabileceğiniz gibi, devlet daireleri, birlik ve vakıflar gibi, bankalar ve factoring kuruluşları gibi her türden işletme ve yerel yönetim kurumununda iletişim bilgilerini bulabilirsiniz, siz değerli kullanıcılarımız için elimizden geldiği kadar net ve doğru bilgiler vermeye çalışsakta, yorum ve önerilerinize her zaman açık olmaya devam edeceğiz.

Binlerce firma içerisinde yüzlerce seçenek olan sitemizde, sizin isteklerinizi karşılayacak ve gerçekten işini en düzgün şekilde yapan bir firma mutlaka bulacaksınız. Sitemiz en güncel iletişim bilgilerini sizin için derleyerek en doğru sonuca ulaşmanıza olanak tanır. Bu nedenle aradığınız firmanın güncel iletilişim bilgilerinin olması bizim açımızdan son derece önemlidir.

PETEK BOZKAYA İŞ MERKEZİ A BLOK YÖNETİMİ Adres

Herkesin rüyasıdır bir ev veya araba sahibi olmak, sıfır veya ikinci el bu hiç fark etmez, önemli olan sizin olmasıdır. Araba galerinden tutunda inşaat ve emlak firmalarına kadar farklı seçeneklerde firmaları siz değerli kullanıcılarımıza sunuyoruz. Bununla birlikte kullanıcı yorumlarıyla bu firmaların işleyişi ve güvenilirliği hakkındada fikir sahibi olma imkanını sizlere sağlıyoruz.

PETEK BOZKAYA İŞ MERKEZİ A BLOK YÖNETİMİ NEREDE
Firmalar insanlara hizmet etmek için vardır. İşletmeler müşterilerinin ihtiyaçlarına göre hizmet sunarlar ve karşılığında para kazanırlar. Hizmetin doğru ve zamanında verilmesi son derece önemlidir. Bu nedenle müşterimizi hiçbir zaman mağdur etmedik, ve hizmetimizi hep zamanında ve tam, eksiksiz olarak verdik. Lütfen bizimle çalışmadan öncede hakkımızdaki yorumlara göz atınız.