KARDELEN BİLGİSAYAR

Adres : Palmiye Mah. İsmet İnönü Blv. 15 Nerkon Sit. N Blok K:8 Yenişehir, Mersin Telefon : 0 (324) 3273154

KARDELEN BİLGİSAYAR Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Kalite mutlaka bir hizmette olması gereken olgudur. Elbette göreceli bile olsa herkes kaliteli bir hizmet almak ister. Bu bir araba tamiri de olabilir, veya evinize taktığınız bir perdede olabilir. Kaliteli hizmet almak bir ayrıcalık değil bir haktır. Bu nedenle karşınızdaki ticarethanenin kalitesine mutlaka dikkat edin.

Aldığınız hizmette eğer sizden kaynaklanmayan bir ayıp ( Hata ) söz konusu ise bu ürünü AYIPLI ÜRÜN statüsünde iade edebilir veya satıcıdan değiştirilmesini talep edebilirsiniz. Ayıplı ürün kanunu, her türlü ürünü kapsamaktadır. Bir telefon veya bir yazılım bile alsanız eğer ayıplı ürün ise satıcıya iade edebilirsiniz.

Firmalardan alışveriş alışkanlıklarımız değişiyor. Önceleri bir ihtiyacımız olduğu zaman ürünleri mağazalarda görüp bu şekilde alırdık. Hatta mümkünse pazarlık bile yapma imkanımız olurdu. Artık alışverişlerimizi internet üzerindeki portallardan yapmaya başladık. Bu tarzda internet sitelerinden yaptığımız alışverişlerde mesafeli satış sözleşmesini dikkatlice okumamız yararımıza olacaktır.

KARDELEN BİLGİSAYAR Telefon

KARDELEN BİLGİSAYAR iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Zincir bir mağazadan bir hizmet alıyorsunuz, bu tarzda büyük zincir mağazalar tüketici kurallarını iyi bilir ve uygulamakta da oldukça dikkat sahibidir. Burada başınıza gelebilecek herhangi bir olumsuz alışveriş deneyiminde ( Müşteri Memnuniyeti ) kapsamından yararlanabilir ve kötü deneyiminizi bu şekilde giderebilirsiniz.

Artık çağımız internet çağı ve tüketim olarak ta hızlı bir tüketim dönemindeyiz. Bir çok kullanıcı veya müşteri artık ürünlerini bir yere giderek değil, kapısına kadar getirerek almayı tercih etmekte. Son dönemde bu şekilde satış yapan onlarca firma daha sektörde yer almaya başladı ve git gide artmaya devam ediyor. Bu tarzda firmalardan alışveriş yaparken ödeme seçenekleri de oldukça önemli ve etken konulardan biridir. Mutlaka güvenilen bir site üzerinden alışveriş yapmanızı öneririz.

KARDELEN BİLGİSAYAR İletişim

Sitemizde bir çok kurumun iletişim bilgilerini bulabileceğiniz gibi, vergi daireleri gibi devlet kurumlarınında iletişim bilgilerini bulabilirsiniz. Vergi dairesi telefon numarası, o kuruma ulaşabileceğiniz en kısa ve kestirme yoldur. Kullanıcı deneyimine göre tek tıkla arayıp ulaşabileceğiniz bu kurumla vatandaşlık görevinizi kolayca yerine getirebilir ve ülkemizin refahına katkı sağlayabilirsiniz.

Ticaret yapıyorsunuz, elinize bir çek geçti, ve bu çekin sahibi olan firmaya ulaşmak için veya sadece merak ettiğiniz internet üzerinden arama yaptınız. Aradığınız şirket hakkında tüm bilgileri adres, telefon numarası ve hatta konum bilgisine kadar görebilirsiniz.

KARDELEN BİLGİSAYAR Adres

Sitemiz siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine girdiğinden bu güne kadar, kullanıcı deneyimini ve doğru hedefe hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamak amacını ilke edinmiştir. Bundan dolayı en güncel iletişim bilgileri ile sürekli olarak yenilenmekte ve güncellenmektedir. Yıllardır doğru iletişim bilgilerinin adresi olduk, bundan sonrada en doğru iletişim bilgilerini bizde bulmaya devam edeceksiniz.

KARDELEN BİLGİSAYAR NEREDE
Ülkemiz birbirinden etkileyici doğal güzelliklerle dolu. Bir seyahat yapmayı planladığınızda ve nereye gideceğinizi seçtiğinizde ulaşım aracı olarak genellikle otobüs firmalarını tercih ederiz. Elbette kendi aracımızla gezmeninde tadı bir başka ama, otobüs firmaları hem profesyonel hemde uygun fiyata gezimizi düzenlememizi sağlar. Otobüs firmalarının telefon numaralarını sitemizde bulabilirsiniz.