USLU ECZANESİ (Tuna Uslu)

Adres : Orta Mah. Dr. Ata Giritli Cad. 4/A (Belediye Karşısı) Çarşamba, Samsun Telefon : 0 (362) 8341670

USLU ECZANESİ (Tuna Uslu) Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Tüketici mahkemeleri ve tüketici hakem heyetleri aldığınız bir hizmet için, mağdur olduysanız siz yardımcı olacaklardır. Ülkemizde ne yazık ki müşteriler haklarını tam olarak bilmiyorlar. Halbuki her ne olursa olsun bir hizmet aldığınızda, alıcı olarak sizin de haklarınız var ve bu haklarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Aldığınız bir hizmeti iptal etmek istiyorsunuz. Fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz ? Tüketici olarak aldığınız hizmeti yasal süresi içerisinde iptal etme hakkınız vardır. Bu her ne olursa olsun geçerli bir süredir. Bir hizmet veya bir ürün, ve bu alışverişinizi genellikle 15 gün yasal cayma süresinde iptal etme hakkınız vardır.

USLU ECZANESİ (Tuna Uslu) Telefon

USLU ECZANESİ (Tuna Uslu) iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Aracınız arızalandı veya hiç umulmadık bir yerde başınıza bir şey geldi ve yolda kaldınız, bu durumda yapacağınız en doğru şey hemen bir oto sanayii sitesi arayarak size en yakın oto tamircisini bulmanız olacaktır. Bunun haricinde yine zor bir durumla karşılaştığınız zaman ulaşabileceğiniz acil durum telefonlarınıda sitemiz üzerinden arayabilir ve en yakın kolluk kuvveti veya acil durum ekibine ulaşabilirsiniz.

Her alışveriş elbette hüsran ile sonuçlanmaz, eğer bir ürünü almaya karar verdiyseniz ve gerçekten de satıcı firma sizin için kolaylık ve baz güzel teklifler sunduysa o ürünü veya hizmeti alıp mutlu olabilirsiniz. Özellikle uzaktan satışlarda tüketicilerin başına gelen bu tarzda durumlarda ürünü alacağınız firmaya dikkat ederek mutlaka ama mutlaka bilinen v güvenilen bir firmayı tercih etmenizde fayda var.

USLU ECZANESİ (Tuna Uslu) İletişim

Bizler kısa kısa bilgilendirmeler ile halkımızın bilinçli tüketici olması adına uyarılarda ve önerilerde bulunuyoruz. Sitemizin bir danışma merkezi olması nedeni ile hemen hemen her sektörden örneklerle neler yapılması gerekliliği üzerine bu uyarılarımızın dikkate alınması kesinlikle kullanıcılarımızın yararına olacaktır.

Sağlık her şeyden önemlidir, hasta oldunuz ve hastaneye gittiniz, ilaç alacaksınız hemen bir ezcane veya nöbetçi eczane arayışına gireriz. Bunlar hayatın akışına uygun olaylar, peki aradığınız eczanenin telefon numarasını nasıl bulacaksınız ? Elbette sitemizden ilgili eczane adını yazarak arama yapıp ihtiyacınız olan ilaca hemen ulaşabilirsiniz.

USLU ECZANESİ (Tuna Uslu) Adres

Bir düğün yapacaksınız, ama bu sadece bir düğün değil, aynı zamanda ekonomi içinde bir can damarı sayılır. Bir çift evlenirken bir çok sektör, mobilyadan bardak tabak sektörüne kadar bir çok firmanın ürününü alıyorsunuz. En kavramı burda devreye giriyor, en ucuz veya en kaliteli, işte sizin araştırma yapabilmeniz için hizmetinizdeyiz. İhtiyaçlarınıza yönelik firmaları ayağınıza getirdik.

USLU ECZANESİ (Tuna Uslu) NEREDE
Özellikle kriz anlarında, ki bunu covid 19 ( Corona ) virüsü esnasında sıkça gördük, fahiş fiyatta ürün satan satıcılar gözükmektedir. Bu satıcılar eğer gerçekten çok uçuk fiyatlara ürün satıyorlarsa mutlaka yetkili makamlara bu durumu bildirin ve kötü niyetli satıcıların cezalandırılmasına katkıda bulunun.