Emregül Işık

Adres : Osmangazi Mah. 62 Nolu Cad. Kadıdeğirmeni, Şehitkamil, Gaziantep Telefon : 0 (342) 3600888

Emregül Işık Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Kalite mutlaka bir hizmette olması gereken olgudur. Elbette göreceli bile olsa herkes kaliteli bir hizmet almak ister. Bu bir araba tamiri de olabilir, veya evinize taktığınız bir perdede olabilir. Kaliteli hizmet almak bir ayrıcalık değil bir haktır. Bu nedenle karşınızdaki ticarethanenin kalitesine mutlaka dikkat edin.

Birçok müşterimiz bizden telefon ile bilgi alabiliyor. Fakat hizmetlerimizi daha iyi anlatabilmek için bir telefon görüşmesi elbette yeterli olmuyor. Bu yüzden siz değerli müşterilerimizi ofisimize bekliyoruz. Lütfen firmamızı ziyaret edin ve kaliteli hizmeti yerinde bizzat görün.

Özellikle kriz anlarında, ki bunu covid 19 ( Corona ) virüsü esnasında sıkça gördük, fahiş fiyatta ürün satan satıcılar gözükmektedir. Bu satıcılar eğer gerçekten çok uçuk fiyatlara ürün satıyorlarsa mutlaka yetkili makamlara bu durumu bildirin ve kötü niyetli satıcıların cezalandırılmasına katkıda bulunun.

Emregül Işık Telefon

Emregül Işık iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Sitemizdeki adres ve telefon numarası gibi iletişim bilgileri, sizlere aradığınız kurum ve kuruşulu veya firmayı daha kolay bulabilmeniz adına düzenlemiş bir rehberdir. Ayrıca yine sitemizde alternative firmaları ve alternative kurumlarında iletişim bilgilerini görebilir ve dilerseniz onlarada bir şans verebilirsiniz.

Artık internet çağında yaşıyoruz ve insanlar aradıkları her şeyi internet ortamında bulabiliyorlar. Firmalar ise tanıtımlarını yine internet üzerinden yaparak daha fazla müşteriye ulaşmanın planlarını yapıyorlar. Bu noktada elbette internet reklamı ve firma tanıtımı bir numaralı araçlardır. Sizlerde firmanızın tanıtımı ve daha fazla müşteri potansiyeline ulaşmak için mutlaka bize ulaşın ve firmanızın tanıtımını ücretsiz bir şekilde yapın.

Emregül Işık İletişim

Sadece hizmet aldığınız yerler değil, aynı zamanda hizmet veren kurumlarında telefon numaralarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Valilikler, kaymakamlıklar emniyet müdürlükleri ve daha bir çok devlet kurumunun iletişim bilgilerini sitemizden sorgulayıp öğrenebilirsiniz.

Acil nakit ihtiyaçlarımız için bankalar oldukça kritik bir öneme sahiplerdir. Bankalar artık hayatımızın vaz geçilmez bir unsuru oldular. Diğer tüm firmaları aradığınız gibi herhangi bir bankanın herhangi bir şubesi telefon numarası bilgisinede yinede sitemizden ulaşabilirsiniz.

Emregül Işık Adres

Bir ev aldınız yada yeni bir yere taşınıyorsunuz, ama sizden önceki mülk sahibinin yönetime herhangi bir borcu varmı veya, yönetimle ilgili sormak istediğiniz bir şey var, Türkiye'deki tüm sitelerin veya apartmanların yönetim telefonlarına veya yönetim şirketlerinin iletişim bilgilerine yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Emregül Işık NEREDE
Aldığınız bir hizmeti iptal etmek istiyorsunuz. Fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz ? Tüketici olarak aldığınız hizmeti yasal süresi içerisinde iptal etme hakkınız vardır. Bu her ne olursa olsun geçerli bir süredir. Bir hizmet veya bir ürün, ve bu alışverişinizi genellikle 15 gün yasal cayma süresinde iptal etme hakkınız vardır.