KAYALI MAHALLESİ MUHTARLIĞI

Adres : Kayalı Köyü Merkez Sok. 18 Yakakent, Samsun Telefon : 0 (539) 2126217

KAYALI MAHALLESİ MUHTARLIĞI Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Uzun yıllardır halkımıza hizmet etmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Hizmetlerimizi ve uygun fiyatlarımızı bizi arayarak örenebilirsiniz. Binlerce mutlu müşterilerimiz arasında sizleri de görmek isteriz. Uygun bir zamanınızda bir kahve içmeye bekleriz.

Birçok müşterimiz bizden telefon ile bilgi alabiliyor. Fakat hizmetlerimizi daha iyi anlatabilmek için bir telefon görüşmesi elbette yeterli olmuyor. Bu yüzden siz değerli müşterilerimizi ofisimize bekliyoruz. Lütfen firmamızı ziyaret edin ve kaliteli hizmeti yerinde bizzat görün.

Özellikle internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde, ürün satıcısı ile tüm detayları konuştuğunuzdan emin olmalısınız. Ürünün veya hizmetin tam detaylı özelliklerini yazılı bir biçimde isteyin veya okuyun. Genellikle ürün veya hizmetin altında bu özellikler yazmaktadır. Fakat siz yine de satıcıya bir mesaj gönderin ve detaylı bilgi alın.

KAYALI MAHALLESİ MUHTARLIĞI Telefon

KAYALI MAHALLESİ MUHTARLIĞI iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Esnaf olarak tabir edilen küçük işletmeler her yerde karşımıza çıkan küçük ticarethanelerdir. Bu ticarethaneler genellikle tek şube ve bir kişi tarafından işletilen ve işletene de esnaf denilen yerlerdir. Bu tarzda ticarethanelerden korkmayın, çünkü büyük bir işletmeden daha iyi hizmet almanız yüksek bir ihtimaldir.

Artık çağımız internet çağı ve tüketim olarak ta hızlı bir tüketim dönemindeyiz. Bir çok kullanıcı veya müşteri artık ürünlerini bir yere giderek değil, kapısına kadar getirerek almayı tercih etmekte. Son dönemde bu şekilde satış yapan onlarca firma daha sektörde yer almaya başladı ve git gide artmaya devam ediyor. Bu tarzda firmalardan alışveriş yaparken ödeme seçenekleri de oldukça önemli ve etken konulardan biridir. Mutlaka güvenilen bir site üzerinden alışveriş yapmanızı öneririz.

KAYALI MAHALLESİ MUHTARLIĞI İletişim

Sitemizde bir çok kurumun iletişim bilgilerini bulabileceğiniz gibi, vergi daireleri gibi devlet kurumlarınında iletişim bilgilerini bulabilirsiniz. Vergi dairesi telefon numarası, o kuruma ulaşabileceğiniz en kısa ve kestirme yoldur. Kullanıcı deneyimine göre tek tıkla arayıp ulaşabileceğiniz bu kurumla vatandaşlık görevinizi kolayca yerine getirebilir ve ülkemizin refahına katkı sağlayabilirsiniz.

Aradığınız bir firmanın iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden ulaştınız, ama iletişim bilgileri firma tarafından güncellenmemiş, o zaman lütfen eğer siz ulaştıysanız güncel iletişim bilgilerini ilgili firmanın yorum kısmına yazın ki sizden sonra aynı firmayı arayan kullanıcılara daha doğru bilgi verebilelim. Yardım ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

KAYALI MAHALLESİ MUHTARLIĞI Adres

Akşam acıktınız ve canınız çok sevdiğiniz veya yemek istediğiniz bir şey arıyor. Size en yakın gıda servisi yapan yerleri görmek ve siparişinizi vermek için gıda kategorimizdeki gfirmalara göz atabilirsiniz. Bu sayede canınızın çektiği yemeği sipariş ederek paket servis ile hizmetinizi alabilirsiniz.

KAYALI MAHALLESİ MUHTARLIĞI NEREDE
Uzun yıllardır sürdürdüğümüz müşteri memnuniyeti ilkesinden asla taviz vermedik. Bu ilkenin bizlere getirdiği başarı ile bundan sonrada asla kaliteden taviz vermeden çalışmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz. Siz değerli halkımıza bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilin ve mutlaka bizimle iletişime geçin.