BİLEM TURİZM (Nurettin Turhan)

Adres : Yeni Mah. Hükümet Cad. 31 Kızıltepe, Mardin Telefon : 0 (482) 3125086

BİLEM TURİZM (Nurettin Turhan) Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Sitedeki telefon numaramız üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda dilerseniz yine site üzerindeki haritamız aracılığı ile ofisimize gelmeniz mümkündür. Eğer bir araca sahipseniz sizleri harita üzerinden navigasyon ile ofisimize bir çayımızı içmeye bekleriz.

Bizim gibi hizmet veren bir çok firma var elbette, uygun fiyat ve hizmet garantisi ile kaliteyi ucuza alın ve profesyonel ekibimizin ayrıcalıklarından faydalanın. Unutmayın kalite ucuza alınmaz, fakat biz hem kaliteli hem de uygun fiyatlı hizmeti siz değerli yurttaşlarımıza vermekteyiz.

Bir alışveriş iptali yaparken satıcı size bazı zorluklar çıkarabilir, burada asla yılmayın. Eğer haklarınızı bilen bir tüketici iseniz satıcı eninde sonunda pes edecektir. Eğer satıcı sizi bir şekilde ikna edip gönderirse, mutlaka yetkili tüketici mahkemeleri ve tüm ilçe kaymakamlıklarında bulunan tüketici hakem heyetine mutlaka başvurun. Unutmayın alıcı olarak cayma hakkınız resmi olarak kanunlarla düzenlenmiştir.

BİLEM TURİZM (Nurettin Turhan) Telefon

BİLEM TURİZM (Nurettin Turhan) iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Aracınız arızalandı veya hiç umulmadık bir yerde başınıza bir şey geldi ve yolda kaldınız, bu durumda yapacağınız en doğru şey hemen bir oto sanayii sitesi arayarak size en yakın oto tamircisini bulmanız olacaktır. Bunun haricinde yine zor bir durumla karşılaştığınız zaman ulaşabileceğiniz acil durum telefonlarınıda sitemiz üzerinden arayabilir ve en yakın kolluk kuvveti veya acil durum ekibine ulaşabilirsiniz.

Artık internet çağında yaşıyoruz ve insanlar aradıkları her şeyi internet ortamında bulabiliyorlar. Firmalar ise tanıtımlarını yine internet üzerinden yaparak daha fazla müşteriye ulaşmanın planlarını yapıyorlar. Bu noktada elbette internet reklamı ve firma tanıtımı bir numaralı araçlardır. Sizlerde firmanızın tanıtımı ve daha fazla müşteri potansiyeline ulaşmak için mutlaka bize ulaşın ve firmanızın tanıtımını ücretsiz bir şekilde yapın.

BİLEM TURİZM (Nurettin Turhan) İletişim

Keyifle yemek yiyeceğiniz bir restoran arıyorsunuz ama hangi restoranın kaliteli ve sizin aradığınız özelliklerde bir yer olduğuna karar veremediniz. Bu durumda yapacağınız şey sitemiz üzerinden restoranlar kategorisinde size en yakın restoranı bulup telefon numarası ile arayarak detaylı bilgi almak olmalıdır.

Binlerce firma içerisinde yüzlerce seçenek olan sitemizde, sizin isteklerinizi karşılayacak ve gerçekten işini en düzgün şekilde yapan bir firma mutlaka bulacaksınız. Sitemiz en güncel iletişim bilgilerini sizin için derleyerek en doğru sonuca ulaşmanıza olanak tanır. Bu nedenle aradığınız firmanın güncel iletilişim bilgilerinin olması bizim açımızdan son derece önemlidir.

BİLEM TURİZM (Nurettin Turhan) Adres

Alışkanlıklarımız değişiyor, artık aradığımız her şeyi bir defada olsa internetten araştırıyor ve alternatif seçeneklere bakıyoruz. Görüyoruz ki aslında bildiğimiz yerlerden farklı firalar ve işletmelerde mevcut. İşte tamda bu noktada sadece aradığınız firma değil size alternatif farklı seçeneklerde sunuyoruz.

BİLEM TURİZM (Nurettin Turhan) NEREDE
Aradığınız bölgedeki hizmet veren yerlerin telefon numaralarını sitemizden bulabilirsiniz. Bir eczane veya acil ihtiyacınız olan bir doktor gibi sağlık ile ilgili hizmetleride yine sitemizdeki iletişim bilgilerinden bulabilirsiniz. Özellikle algoritmalar sayesinde sistem size en yakın hizmet alabileceğiniz kurum ve kuruluşu karşınıza çıkaracaktır. Bu sayede kısa bir zaman dilimi içerisinde aradığınız hizmete kavuşabileceksiniz.