İSTANBUL GİYİM (Halil Akbulut)

Adres : Maraşal Çakmak Mah. Topel Sok. 2/B Sincan, Ankara Telefon : 0 (312) 2762957

İSTANBUL GİYİM (Halil Akbulut) Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Uzun yıllardır halkımıza hizmet etmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Hizmetlerimizi ve uygun fiyatlarımızı bizi arayarak örenebilirsiniz. Binlerce mutlu müşterilerimiz arasında sizleri de görmek isteriz. Uygun bir zamanınızda bir kahve içmeye bekleriz.

Bizim gibi hizmet veren bir çok firma var elbette, uygun fiyat ve hizmet garantisi ile kaliteyi ucuza alın ve profesyonel ekibimizin ayrıcalıklarından faydalanın. Unutmayın kalite ucuza alınmaz, fakat biz hem kaliteli hem de uygun fiyatlı hizmeti siz değerli yurttaşlarımıza vermekteyiz.

Aldığınız bir hizmeti iptal etmek istiyorsunuz. Fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz ? Tüketici olarak aldığınız hizmeti yasal süresi içerisinde iptal etme hakkınız vardır. Bu her ne olursa olsun geçerli bir süredir. Bir hizmet veya bir ürün, ve bu alışverişinizi genellikle 15 gün yasal cayma süresinde iptal etme hakkınız vardır.

İSTANBUL GİYİM (Halil Akbulut) Telefon

İSTANBUL GİYİM (Halil Akbulut) iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Etrafımızda sıkça gördüğümüz tabelalardan biriside geçmiş yıllara dönük, yani falanca yıldan beri sizlerin güveni ile veya falanca yıldan beri gibi tabelalardır. Evet uzun yıllar boyunca bir hiyerarşi ile süregelen firmalar vardır. Fakat müşteride aldı yaratmak için yapılan bu tarz algılarda sıkça karşımıza çıkıyor. Böyle bir durumda gerçekten kuruluş tarihi ve kurucusunu öğrenmekte fayda vardır.

Online alışverişin oldukça fazla bir şekilde yapıldığı ve çok fazla ciro dönen bir sektör olması nedeni ile, insanlar internet üzerinden ürün satmaya ve bu şekilde gelir elde etmeye yöneldiler. Elbette herkes özgür bir şekilde ticaretini yapabilir, ancak unutmayın, sürekli v düzenli bir satıcı olamazsanız ürünleriniz elinizde kalıp daha sonra ne yazık ki hayal kırıklığı yaşabilirsiniz. Bu hayal kırıklığını yaşamamak için ürününüzü hızlıca kargolamalı ve sürekli satıcı olmanızı öneririz.

İSTANBUL GİYİM (Halil Akbulut) İletişim

Keyifle yemek yiyeceğiniz bir restoran arıyorsunuz ama hangi restoranın kaliteli ve sizin aradığınız özelliklerde bir yer olduğuna karar veremediniz. Bu durumda yapacağınız şey sitemiz üzerinden restoranlar kategorisinde size en yakın restoranı bulup telefon numarası ile arayarak detaylı bilgi almak olmalıdır.

Acil nakit ihtiyaçlarımız için bankalar oldukça kritik bir öneme sahiplerdir. Bankalar artık hayatımızın vaz geçilmez bir unsuru oldular. Diğer tüm firmaları aradığınız gibi herhangi bir bankanın herhangi bir şubesi telefon numarası bilgisinede yinede sitemizden ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL GİYİM (Halil Akbulut) Adres

Sıkça aranan firmalardan biride elbette serbest muhasebeci ve mali müşavirlik firmaları. Özellikle her türden işletmeler için vergi daireleri ve yasal sorumlulukları itibarı ile mğkelleflerin en sık ve hatta vaz geçilmez iş ortaklarının başında serbest muhasebeciler ve mali müşavirlik büroları gelir. Dilediğiniz mali müşavirlik firmasının numarasına sitemizden ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL GİYİM (Halil Akbulut) NEREDE
Firmalar müşterilerine ulaşmak için bir çok yöntem denemektedir. Bu yöntemlerin başında ise reklam mecraları gelmektedir. Ve bu mecraların başında da internet gelmektedir, firmalar iletişim bilgilerini internette paylaşarak yeni müşterilere ulaşmaya çalışmaktadır. Bu şekilde bir firmadan hizmet almak isterseniz, alacağınız hizmet hakkında aklınıza gelen tüm soruları firma yetkilisine sorunuz.