KÜBRA GİYİM (Sadık Sarısoy)

Adres : Gülsuyu Mah. Eski Üsküdar Cad. 51 Maltepe, İstanbul Telefon : 0 (216) 4275427

KÜBRA GİYİM (Sadık Sarısoy) Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Sitedeki telefon numaramız üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda dilerseniz yine site üzerindeki haritamız aracılığı ile ofisimize gelmeniz mümkündür. Eğer bir araca sahipseniz sizleri harita üzerinden navigasyon ile ofisimize bir çayımızı içmeye bekleriz.

Uzun yıllardır sürdürdüğümüz müşteri memnuniyeti ilkesinden asla taviz vermedik. Bu ilkenin bizlere getirdiği başarı ile bundan sonrada asla kaliteden taviz vermeden çalışmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz. Siz değerli halkımıza bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilin ve mutlaka bizimle iletişime geçin.

Bazı alışverişlerinizde, özellikle ürün alışlarında çokça gördüğümüz kriterlerden biride indirim reklamlarıdır. Özellikle mağazalarda %50 ye varan gibi indirim panolarını görmüşsünüzdür. Bu tarzda ürünlerde eğer daha önceki ürün fiyatını biliyorsanız mutlaka aynı oranda indirim olup olmadığını hesaplayın. Eğer ürünün fiyatını bilmiyorsanız eski fiyatını mutlaka sorgulayın.

KÜBRA GİYİM (Sadık Sarısoy) Telefon

KÜBRA GİYİM (Sadık Sarısoy) iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Firmalar müşterilerine ulaşmak için bir çok yöntem denemektedir. Bu yöntemlerin başında ise reklam mecraları gelmektedir. Ve bu mecraların başında da internet gelmektedir, firmalar iletişim bilgilerini internette paylaşarak yeni müşterilere ulaşmaya çalışmaktadır. Bu şekilde bir firmadan hizmet almak isterseniz, alacağınız hizmet hakkında aklınıza gelen tüm soruları firma yetkilisine sorunuz.

Özellikle dikey ürün satan firmalar, mesela yazlık veya devre mülk satan firmalar gibi, bu tarzdaki firmalar müşterileri için bir çok avantajlar sağlamakla beraber oldukça dikkat edilmesi gereken işletmelerdir. Bir çok firma size tanıtım yaparken tanıtım sonrasında mutlaka bir sözleşme imzalamanız isteyebilir, bu sözleşmeyi imzalamadan önce mutlaka bir hukuk danışmanı veya avukatın incelemesinde fayda var, daha sonra mağdur olmamanız için çok dikkat etmenizi öneririz.

KÜBRA GİYİM (Sadık Sarısoy) İletişim

Sitemizde bir çok firma, kurum, kuruluşun adres, telefon numarası gibi bilgilerini bulabileceğiniz gibi, devlet daireleri, birlik ve vakıflar gibi, bankalar ve factoring kuruluşları gibi her türden işletme ve yerel yönetim kurumununda iletişim bilgilerini bulabilirsiniz, siz değerli kullanıcılarımız için elimizden geldiği kadar net ve doğru bilgiler vermeye çalışsakta, yorum ve önerilerinize her zaman açık olmaya devam edeceğiz.

Sadece özel firmalar değil, devlete bağlı kurum ve kuruluşların da sitemizde iletişim bilgilerini bulabilir ve hızlıca iletişim sağlayabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse bir vergi dairesi telefon numarası veya adres bilgisi vergi mğkellefleri için son derece önemlidir. Sitemizden tüm vergi dairelerinin telefonlarını arama kısmından görebilirsiniz.

KÜBRA GİYİM (Sadık Sarısoy) Adres

Sitemiz siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine girdiğinden bu güne kadar, kullanıcı deneyimini ve doğru hedefe hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamak amacını ilke edinmiştir. Bundan dolayı en güncel iletişim bilgileri ile sürekli olarak yenilenmekte ve güncellenmektedir. Yıllardır doğru iletişim bilgilerinin adresi olduk, bundan sonrada en doğru iletişim bilgilerini bizde bulmaya devam edeceksiniz.

KÜBRA GİYİM (Sadık Sarısoy) NEREDE
Bir firmanın veya kurum ve kuruluşun iletişim bilgilerini sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Devlet kurumları, özel firmalar, doktorlar veya aradığınız herhangi bir kurum ve kuruluşun iletişim bilgilerini görebilir, detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu kurum ve kuruluşun konum bilgisi ve adresi gibi detaylarıda sitemizden görebilirsiniz.