QNB FİNANSBANK MECİDİYEKÖY ŞUBESİ

Adres : Mecidiyeköy Mah. Büyükdere Cad. 85 Stad İşh. Şişli, İstanbul Telefon : 0 (212) 2160454

QNB FİNANSBANK MECİDİYEKÖY ŞUBESİ Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

İşletme ve müşteriler arasında yapılan hizmetler bir sözleşmeye dayalıdır. Bu sözleşme her iki tarafı da koruyacak şekilde ve anlaşılır bir dille yazılması gerekmektedir. Bir çok işletme ne yazık ki müşterisi sözleşmesini sadece kendini koruyan bir sözleşme olarak hazırlamaktadır. Bir hizmet alırken buna mutlaka dikkat ediniz.

Firmalarla anlaşma sırasında yaptığınız sözleşmelere uygun davranılmazsa, tüketici hakem heyetlerine mutlaka durumu bildiriniz ve zararınızı firma tarafından tazminini isteyiniz. Tüketici hakem heyetleri her ilde ve ilçede kaymakamlık binalarında bulunmaktadır.

Firmalardan alışveriş alışkanlıklarımız değişiyor. Önceleri bir ihtiyacımız olduğu zaman ürünleri mağazalarda görüp bu şekilde alırdık. Hatta mümkünse pazarlık bile yapma imkanımız olurdu. Artık alışverişlerimizi internet üzerindeki portallardan yapmaya başladık. Bu tarzda internet sitelerinden yaptığımız alışverişlerde mesafeli satış sözleşmesini dikkatlice okumamız yararımıza olacaktır.

QNB FİNANSBANK MECİDİYEKÖY ŞUBESİ Telefon

QNB FİNANSBANK MECİDİYEKÖY ŞUBESİ iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Bir firmanın veya kurum ve kuruluşun iletişim bilgilerini sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Devlet kurumları, özel firmalar, doktorlar veya aradığınız herhangi bir kurum ve kuruluşun iletişim bilgilerini görebilir, detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu kurum ve kuruluşun konum bilgisi ve adresi gibi detaylarıda sitemizden görebilirsiniz.

Özellikle uzaktan satış yapan firmalarda oldukça yaygın olarak görülen bir mağduriyet konusu olarak karşımıza çıkan, kargonun zamanında teslim edilmemesi gibi problemler tüketicinin çok fazla canını sıkıyor. Bir ürünü hevesle ve isteyerek aldıktan sonra, karşı tarafın ürünü kargoya vermemesi veya çok geç vermesi bu tarzda alışverişlerde iade oranının artmasına ve tüketicinin güven problemi yaşamasına neden olmaktadır. Bir çok uygulama ve internet sitesi üzerinden yapılan bu tarzda alışverişlerde satıcı firmanın güvenilir olmasını denetlemek tüketicinin sorumluluğundadır, lütfen dikkat ediniz.

QNB FİNANSBANK MECİDİYEKÖY ŞUBESİ İletişim

Alacağınız hizmetin kalitesinden emin değilseniz, hizmet alacağınız firmaya ait yorumları okuyarak bir fikir elde edebilirsiniz. Bu hizmet her ne olursa olsun, satın almadan çnce mutlaka yorumlarına ve daha önce deneyimlemiş kişilerin görüşlerine başvurun.

Aradığınız bir firmanın iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden ulaştınız, ama iletişim bilgileri firma tarafından güncellenmemiş, o zaman lütfen eğer siz ulaştıysanız güncel iletişim bilgilerini ilgili firmanın yorum kısmına yazın ki sizden sonra aynı firmayı arayan kullanıcılara daha doğru bilgi verebilelim. Yardım ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

QNB FİNANSBANK MECİDİYEKÖY ŞUBESİ Adres

Alışkanlıklarımız değişiyor, artık aradığımız her şeyi bir defada olsa internetten araştırıyor ve alternatif seçeneklere bakıyoruz. Görüyoruz ki aslında bildiğimiz yerlerden farklı firalar ve işletmelerde mevcut. İşte tamda bu noktada sadece aradığınız firma değil size alternatif farklı seçeneklerde sunuyoruz.

QNB FİNANSBANK MECİDİYEKÖY ŞUBESİ NEREDE
Bazı alışverişlerinizde, özellikle ürün alışlarında çokça gördüğümüz kriterlerden biride indirim reklamlarıdır. Özellikle mağazalarda %50 ye varan gibi indirim panolarını görmüşsünüzdür. Bu tarzda ürünlerde eğer daha önceki ürün fiyatını biliyorsanız mutlaka aynı oranda indirim olup olmadığını hesaplayın. Eğer ürünün fiyatını bilmiyorsanız eski fiyatını mutlaka sorgulayın.