ÜZÜMDALI ŞEHİT METİN SÜRER ORTAOKULU

Adres : Üzümdalı Köyü Antakya, Hatay Telefon : 0 (326) 2496082

ÜZÜMDALI ŞEHİT METİN SÜRER ORTAOKULU Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Firmamız hakkında müşterilerimizin yapmış oldukları yorumları sayfamızdan okuyabilirsiniz. Bu yorumlara yeni ve daha güzel yorumlar ekleyebilmek için, kesintisiz ve müşteri memnuniyetini ön plana alan hizmetlerimizi vermeye devam ediyoruz.

Birçok müşterimiz bizden telefon ile bilgi alabiliyor. Fakat hizmetlerimizi daha iyi anlatabilmek için bir telefon görüşmesi elbette yeterli olmuyor. Bu yüzden siz değerli müşterilerimizi ofisimize bekliyoruz. Lütfen firmamızı ziyaret edin ve kaliteli hizmeti yerinde bizzat görün.

Özellikle kriz anlarında, ki bunu covid 19 ( Corona ) virüsü esnasında sıkça gördük, fahiş fiyatta ürün satan satıcılar gözükmektedir. Bu satıcılar eğer gerçekten çok uçuk fiyatlara ürün satıyorlarsa mutlaka yetkili makamlara bu durumu bildirin ve kötü niyetli satıcıların cezalandırılmasına katkıda bulunun.

ÜZÜMDALI ŞEHİT METİN SÜRER ORTAOKULU Telefon

ÜZÜMDALI ŞEHİT METİN SÜRER ORTAOKULU iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Sitemizdeki adres ve telefon numarası gibi iletişim bilgileri, sizlere aradığınız kurum ve kuruşulu veya firmayı daha kolay bulabilmeniz adına düzenlemiş bir rehberdir. Ayrıca yine sitemizde alternative firmaları ve alternative kurumlarında iletişim bilgilerini görebilir ve dilerseniz onlarada bir şans verebilirsiniz.

Her alışveriş elbette hüsran ile sonuçlanmaz, eğer bir ürünü almaya karar verdiyseniz ve gerçekten de satıcı firma sizin için kolaylık ve baz güzel teklifler sunduysa o ürünü veya hizmeti alıp mutlu olabilirsiniz. Özellikle uzaktan satışlarda tüketicilerin başına gelen bu tarzda durumlarda ürünü alacağınız firmaya dikkat ederek mutlaka ama mutlaka bilinen v güvenilen bir firmayı tercih etmenizde fayda var.

ÜZÜMDALI ŞEHİT METİN SÜRER ORTAOKULU İletişim

Firmalar, ekonomimizin can damarıdır, günlük alışverişlerimizin haricinde gerek dayanıklı tüketim malları gerekse evimizin ve kişisel ihtiyaşlarımızın karşılandığı yegane işletmelerdir. Bu işletmeler sayesinde daha kaliteli ve sürdürülebilir bir yaşam elde etmekteyiz. Fakat firmaların sürekli ve kaliteli hizmet vermeleride son derece önemli ve güven tazeleyici bir adımdır. Bu nedenle firma sahipleri her alanda stratejik bir öneme sahip olduklarının bilincinde olmalıdırlar.

Binlerce firma içerisinde yüzlerce seçenek olan sitemizde, sizin isteklerinizi karşılayacak ve gerçekten işini en düzgün şekilde yapan bir firma mutlaka bulacaksınız. Sitemiz en güncel iletişim bilgilerini sizin için derleyerek en doğru sonuca ulaşmanıza olanak tanır. Bu nedenle aradığınız firmanın güncel iletilişim bilgilerinin olması bizim açımızdan son derece önemlidir.

ÜZÜMDALI ŞEHİT METİN SÜRER ORTAOKULU Adres

Bir ev aldınız yada yeni bir yere taşınıyorsunuz, ama sizden önceki mülk sahibinin yönetime herhangi bir borcu varmı veya, yönetimle ilgili sormak istediğiniz bir şey var, Türkiye'deki tüm sitelerin veya apartmanların yönetim telefonlarına veya yönetim şirketlerinin iletişim bilgilerine yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

ÜZÜMDALI ŞEHİT METİN SÜRER ORTAOKULU NEREDE
Sitedeki telefon numaramız üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda dilerseniz yine site üzerindeki haritamız aracılığı ile ofisimize gelmeniz mümkündür. Eğer bir araca sahipseniz sizleri harita üzerinden navigasyon ile ofisimize bir çayımızı içmeye bekleriz.