ALGAN ECZANESİ (Nilgün Gümüş)

Adres : Adnan Kahveci Mah. 3 Sok. 10 Pelitli Beldesi, Trabzon Merkez, Trabzon Telefon : 0 (462) 3345427

ALGAN ECZANESİ (Nilgün Gümüş) Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Her konuda bizleri arayabilirsiniz. Aldığınız bir hizmetten memnun kalmadıysanız, veya hizmet ile ilgili bir problem yaşadıysanız mutlaka bizi arayın ve sorununuzun çözülmesi konusunda yardım isteyin. Unutmayın zorlu piyasa koşullarında müşterilerimizi memnun etmek ve mutlak kaliteyi sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz.

Bir düğün salonunda düğün hizmeti almak veya bir araç kiralama şirketinden araç kiralamak. Bu ikisi arasında hiçbir fark yok, her ikisinde de hizmet alıyorsunuz. Veya bir ev nakliyat hizmeti ile bir kuru temizleme arasında da hiçbir fark yok. Aldığınız hizmet için haklarınızı bilmeniz ve kendinizi savunmanız gerekmektedir.

Aldığınız bir hizmeti iptal etmek istiyorsunuz. Fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz ? Tüketici olarak aldığınız hizmeti yasal süresi içerisinde iptal etme hakkınız vardır. Bu her ne olursa olsun geçerli bir süredir. Bir hizmet veya bir ürün, ve bu alışverişinizi genellikle 15 gün yasal cayma süresinde iptal etme hakkınız vardır.

ALGAN ECZANESİ (Nilgün Gümüş) Telefon

ALGAN ECZANESİ (Nilgün Gümüş) iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Aradığınız bölgedeki hizmet veren yerlerin telefon numaralarını sitemizden bulabilirsiniz. Bir eczane veya acil ihtiyacınız olan bir doktor gibi sağlık ile ilgili hizmetleride yine sitemizdeki iletişim bilgilerinden bulabilirsiniz. Özellikle algoritmalar sayesinde sistem size en yakın hizmet alabileceğiniz kurum ve kuruluşu karşınıza çıkaracaktır. Bu sayede kısa bir zaman dilimi içerisinde aradığınız hizmete kavuşabileceksiniz.

Bazen kolaylıkla bulabileceğiniz bir firmanın telefon numarası veya adresi aklınıza gelmez, iletişim bilgilerini artık sitemiz üzerinden kolaylıkla bulabilir ve aradığınız yere çok kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Eğer sitemiz üzerinde bulunan iletişim bilgilerinin eksik yada yanlış olduğunu düşünüyorsanız yorum kısmından yeni iletişim bilgisini ekleyebilirsiniz bize bilgi verebilirsiniz.

ALGAN ECZANESİ (Nilgün Gümüş) İletişim

Firmalar, ekonomimizin can damarıdır, günlük alışverişlerimizin haricinde gerek dayanıklı tüketim malları gerekse evimizin ve kişisel ihtiyaşlarımızın karşılandığı yegane işletmelerdir. Bu işletmeler sayesinde daha kaliteli ve sürdürülebilir bir yaşam elde etmekteyiz. Fakat firmaların sürekli ve kaliteli hizmet vermeleride son derece önemli ve güven tazeleyici bir adımdır. Bu nedenle firma sahipleri her alanda stratejik bir öneme sahip olduklarının bilincinde olmalıdırlar.

Ticaret yapıyorsunuz, elinize bir çek geçti, ve bu çekin sahibi olan firmaya ulaşmak için veya sadece merak ettiğiniz internet üzerinden arama yaptınız. Aradığınız şirket hakkında tüm bilgileri adres, telefon numarası ve hatta konum bilgisine kadar görebilirsiniz.

ALGAN ECZANESİ (Nilgün Gümüş) Adres

Herkesin rüyasıdır bir ev veya araba sahibi olmak, sıfır veya ikinci el bu hiç fark etmez, önemli olan sizin olmasıdır. Araba galerinden tutunda inşaat ve emlak firmalarına kadar farklı seçeneklerde firmaları siz değerli kullanıcılarımıza sunuyoruz. Bununla birlikte kullanıcı yorumlarıyla bu firmaların işleyişi ve güvenilirliği hakkındada fikir sahibi olma imkanını sizlere sağlıyoruz.

ALGAN ECZANESİ (Nilgün Gümüş) NEREDE
Sadece hizmet aldığınız yerler değil, aynı zamanda hizmet veren kurumlarında telefon numaralarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Valilikler, kaymakamlıklar emniyet müdürlükleri ve daha bir çok devlet kurumunun iletişim bilgilerini sitemizden sorgulayıp öğrenebilirsiniz.