ELMADAĞ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Adres : Kemalpaşa Mah. Cumhuriyet Cd Elmadağ, Ankara Telefon : 0 (312) 8630892

ELMADAĞ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Bildiğiniz gibi ilimizde ve ilçemizde bir çok firma var ve bu firmalar arasından sıyrılıp, kalitesi ile öne çıkmak oldukça fazla efor sarf etmek ile olmaktadır. Halkımıza hizmet etmek ve onların güzel düşüncelerine layık olmak elbette bir başarı ve süreklilik ister. Bu nedenle bizlerde çok çalışarak siz değerli halkımızın güzel düşüncelerine layık olmaya çalışmaktayız.

Aldığınız hizmette eğer sizden kaynaklanmayan bir ayıp ( Hata ) söz konusu ise bu ürünü AYIPLI ÜRÜN statüsünde iade edebilir veya satıcıdan değiştirilmesini talep edebilirsiniz. Ayıplı ürün kanunu, her türlü ürünü kapsamaktadır. Bir telefon veya bir yazılım bile alsanız eğer ayıplı ürün ise satıcıya iade edebilirsiniz.

Özellikle internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde, ürün satıcısı ile tüm detayları konuştuğunuzdan emin olmalısınız. Ürünün veya hizmetin tam detaylı özelliklerini yazılı bir biçimde isteyin veya okuyun. Genellikle ürün veya hizmetin altında bu özellikler yazmaktadır. Fakat siz yine de satıcıya bir mesaj gönderin ve detaylı bilgi alın.

ELMADAĞ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Telefon

ELMADAĞ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Bir firmanın veya kurum ve kuruluşun iletişim bilgilerini sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Devlet kurumları, özel firmalar, doktorlar veya aradığınız herhangi bir kurum ve kuruluşun iletişim bilgilerini görebilir, detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu kurum ve kuruluşun konum bilgisi ve adresi gibi detaylarıda sitemizden görebilirsiniz.

Klasik tanıtımlar yerine, bir çok firma artık internet reklamcılığını tercih ediyor. Çünkü artık insanların ellerinde birer akıllı telefon var, ve bu akıllı telefonlar üzerinden her türlü aradığı hizmet ve bilgiye anında ulaşabiliyorlar. Mesela sizlerde bir iletişim bilgisi ararken sitemize geldiniz, internet reklamcılığı bu yüzden oldukça kolay ve faydalı bir reklam çeşididir. Eğer sizde bir işletme sahibi iseniz mutlaka internet reklamcılığı için bütçenizi ayırın.

ELMADAĞ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İletişim

Keyifle yemek yiyeceğiniz bir restoran arıyorsunuz ama hangi restoranın kaliteli ve sizin aradığınız özelliklerde bir yer olduğuna karar veremediniz. Bu durumda yapacağınız şey sitemiz üzerinden restoranlar kategorisinde size en yakın restoranı bulup telefon numarası ile arayarak detaylı bilgi almak olmalıdır.

Ticaret yapıyorsunuz, elinize bir çek geçti, ve bu çekin sahibi olan firmaya ulaşmak için veya sadece merak ettiğiniz internet üzerinden arama yaptınız. Aradığınız şirket hakkında tüm bilgileri adres, telefon numarası ve hatta konum bilgisine kadar görebilirsiniz.

ELMADAĞ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Adres

Bir düğün yapacaksınız, ama bu sadece bir düğün değil, aynı zamanda ekonomi içinde bir can damarı sayılır. Bir çift evlenirken bir çok sektör, mobilyadan bardak tabak sektörüne kadar bir çok firmanın ürününü alıyorsunuz. En kavramı burda devreye giriyor, en ucuz veya en kaliteli, işte sizin araştırma yapabilmeniz için hizmetinizdeyiz. İhtiyaçlarınıza yönelik firmaları ayağınıza getirdik.

ELMADAĞ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NEREDE
Tüketici mahkemeleri ve tüketici hakem heyetleri aldığınız bir hizmet için, mağdur olduysanız siz yardımcı olacaklardır. Ülkemizde ne yazık ki müşteriler haklarını tam olarak bilmiyorlar. Halbuki her ne olursa olsun bir hizmet aldığınızda, alıcı olarak sizin de haklarınız var ve bu haklarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.