GÜRBULAK İLKÖĞRETİM OKULU

Adres : Gürbulak-Seyrantepe Mah. Trabzon Merkez, Trabzon Telefon : 0 (462) 2776121

GÜRBULAK İLKÖĞRETİM OKULU Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Bildiğiniz gibi ilimizde ve ilçemizde bir çok firma var ve bu firmalar arasından sıyrılıp, kalitesi ile öne çıkmak oldukça fazla efor sarf etmek ile olmaktadır. Halkımıza hizmet etmek ve onların güzel düşüncelerine layık olmak elbette bir başarı ve süreklilik ister. Bu nedenle bizlerde çok çalışarak siz değerli halkımızın güzel düşüncelerine layık olmaya çalışmaktayız.

Tüketiciler bazı kanunlarla korunmaktadırlar. Örnek vermek gerekirse 6502 sayılı kanun ile tüketici korunmuş ve hakları devlet tarafından saklı tutulmuştur. Yaptığınız bir abonelik ile ilgili bile haklarımız vardır. Abonelik sözleşmesinden cayma, vaz geçme veya aldığı ürünü iade etme gibi tüketici hakları kanunlarımız içerisinde bulunmaktadır.

Firman iletişim bilgileri sitemizde birbirinden değerli bir çok firmanın telefon numarası ve adresine ulaşabilir aradığını firmanın adresi dahil olmak üzere bir çok bilgisini sitemizde bulabilirsiniz. Sitemize firma eklemek için FİRMA EKLE kısmını kullanabilir ve ücretsiz tanıtımınızı yapabilirsiniz.

GÜRBULAK İLKÖĞRETİM OKULU Telefon

GÜRBULAK İLKÖĞRETİM OKULU iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Firmalar müşterilerine ulaşmak için bir çok yöntem denemektedir. Bu yöntemlerin başında ise reklam mecraları gelmektedir. Ve bu mecraların başında da internet gelmektedir, firmalar iletişim bilgilerini internette paylaşarak yeni müşterilere ulaşmaya çalışmaktadır. Bu şekilde bir firmadan hizmet almak isterseniz, alacağınız hizmet hakkında aklınıza gelen tüm soruları firma yetkilisine sorunuz.

Özellikle dikey ürün satan firmalar, mesela yazlık veya devre mülk satan firmalar gibi, bu tarzdaki firmalar müşterileri için bir çok avantajlar sağlamakla beraber oldukça dikkat edilmesi gereken işletmelerdir. Bir çok firma size tanıtım yaparken tanıtım sonrasında mutlaka bir sözleşme imzalamanız isteyebilir, bu sözleşmeyi imzalamadan önce mutlaka bir hukuk danışmanı veya avukatın incelemesinde fayda var, daha sonra mağdur olmamanız için çok dikkat etmenizi öneririz.

GÜRBULAK İLKÖĞRETİM OKULU İletişim

Tüm bunların yanında, günümüz ekonomik durumunda insanların sık sık bankalara işi düşüyor, gerek acil nakit ihtiyacı gerekse bir mal alımında bankalar ve finans kurumlarına başvuruyoruz. Tüm hizmetlerde olduğu gibi bu hizmetin alımındada bu tarzda finans kuruluşlarının sayfalarca sözleşmeleri var ve okumadan bu sözleşmeleri imzalamak durumunda kalıyoruz, bddk kontrolünde olan bu tarzda işletmeler güvenilir olsa bile, eğer titiz bir tüketici iseniz mutlaka bu sözleşmeyi dikkatlice okuyunuz.

Acil nakit ihtiyaçlarımız için bankalar oldukça kritik bir öneme sahiplerdir. Bankalar artık hayatımızın vaz geçilmez bir unsuru oldular. Diğer tüm firmaları aradığınız gibi herhangi bir bankanın herhangi bir şubesi telefon numarası bilgisinede yinede sitemizden ulaşabilirsiniz.

GÜRBULAK İLKÖĞRETİM OKULU Adres

Bir ev aldınız yada yeni bir yere taşınıyorsunuz, ama sizden önceki mülk sahibinin yönetime herhangi bir borcu varmı veya, yönetimle ilgili sormak istediğiniz bir şey var, Türkiye'deki tüm sitelerin veya apartmanların yönetim telefonlarına veya yönetim şirketlerinin iletişim bilgilerine yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

GÜRBULAK İLKÖĞRETİM OKULU NEREDE
Sadece hizmet aldığınız yerler değil, aynı zamanda hizmet veren kurumlarında telefon numaralarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Valilikler, kaymakamlıklar emniyet müdürlükleri ve daha bir çok devlet kurumunun iletişim bilgilerini sitemizden sorgulayıp öğrenebilirsiniz.