ERTAŞ OTOMOTİV (Ersin Taşkıran)

Adres : Bayraktepe Mah. Atatürk Blv. 229/A Hendek, Sakarya Telefon : 0 (264) 6148837

ERTAŞ OTOMOTİV (Ersin Taşkıran) Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Her konuda bizleri arayabilirsiniz. Aldığınız bir hizmetten memnun kalmadıysanız, veya hizmet ile ilgili bir problem yaşadıysanız mutlaka bizi arayın ve sorununuzun çözülmesi konusunda yardım isteyin. Unutmayın zorlu piyasa koşullarında müşterilerimizi memnun etmek ve mutlak kaliteyi sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz.

Bizleri telefon numaramız aracılığı ile aramaktan çekinmeyin. Eğer telefonumuz meşgul ilse sizin gibi değerli bir müşterimize yardımcı olduğumuzu unutmayınız. Ayrıca, dilerseniz bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir ve bu yollar üzerinden de bize ulaşabilirsiniz.

Özellikle kriz anlarında, ki bunu covid 19 ( Corona ) virüsü esnasında sıkça gördük, fahiş fiyatta ürün satan satıcılar gözükmektedir. Bu satıcılar eğer gerçekten çok uçuk fiyatlara ürün satıyorlarsa mutlaka yetkili makamlara bu durumu bildirin ve kötü niyetli satıcıların cezalandırılmasına katkıda bulunun.

ERTAŞ OTOMOTİV (Ersin Taşkıran) Telefon

ERTAŞ OTOMOTİV (Ersin Taşkıran) iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Sitemizdeki adres ve telefon numarası gibi iletişim bilgileri, sizlere aradığınız kurum ve kuruşulu veya firmayı daha kolay bulabilmeniz adına düzenlemiş bir rehberdir. Ayrıca yine sitemizde alternative firmaları ve alternative kurumlarında iletişim bilgilerini görebilir ve dilerseniz onlarada bir şans verebilirsiniz.

Bir ürün almak istiyorsunuz ve satıcı firma ile iletişime geçtiniz. Firma size elbette bazı kolaylıklar sağlamak isteyecektir, bu zincir bir mağazada olabilir veya bir butik işletmede olabilir. Ancak mutlaka rakip firmaları araştırarak alışverişinizi yapmanızı öneririz, çünkü eğer aynı ürün daha uygun fiyata rakip firmada bulunuyorsa değerlendirmenizde fayda olacağı kanaatindeyiz.

ERTAŞ OTOMOTİV (Ersin Taşkıran) İletişim

Tüm bunların yanında, günümüz ekonomik durumunda insanların sık sık bankalara işi düşüyor, gerek acil nakit ihtiyacı gerekse bir mal alımında bankalar ve finans kurumlarına başvuruyoruz. Tüm hizmetlerde olduğu gibi bu hizmetin alımındada bu tarzda finans kuruluşlarının sayfalarca sözleşmeleri var ve okumadan bu sözleşmeleri imzalamak durumunda kalıyoruz, bddk kontrolünde olan bu tarzda işletmeler güvenilir olsa bile, eğer titiz bir tüketici iseniz mutlaka bu sözleşmeyi dikkatlice okuyunuz.

Ticaret yapıyorsunuz, elinize bir çek geçti, ve bu çekin sahibi olan firmaya ulaşmak için veya sadece merak ettiğiniz internet üzerinden arama yaptınız. Aradığınız şirket hakkında tüm bilgileri adres, telefon numarası ve hatta konum bilgisine kadar görebilirsiniz.

ERTAŞ OTOMOTİV (Ersin Taşkıran) Adres

Sitemiz siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine girdiğinden bu güne kadar, kullanıcı deneyimini ve doğru hedefe hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamak amacını ilke edinmiştir. Bundan dolayı en güncel iletişim bilgileri ile sürekli olarak yenilenmekte ve güncellenmektedir. Yıllardır doğru iletişim bilgilerinin adresi olduk, bundan sonrada en doğru iletişim bilgilerini bizde bulmaya devam edeceksiniz.

ERTAŞ OTOMOTİV (Ersin Taşkıran) NEREDE
Sağlık her şeyden önemlidir, hasta oldunuz ve hastaneye gittiniz, ilaç alacaksınız hemen bir ezcane veya nöbetçi eczane arayışına gireriz. Bunlar hayatın akışına uygun olaylar, peki aradığınız eczanenin telefon numarasını nasıl bulacaksınız ? Elbette sitemizden ilgili eczane adını yazarak arama yapıp ihtiyacınız olan ilaca hemen ulaşabilirsiniz.