ERTUĞ ELMAS SÜRÜCÜ KURSU (Gazi Özgütürk)

Adres : Talatpaşa Mah. Ayşin Sok. 7 K:2 Kağıthane, İstanbul Telefon : 0 (212) 2222474

ERTUĞ ELMAS SÜRÜCÜ KURSU (Gazi Özgütürk) Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Her konuda bizleri arayabilirsiniz. Aldığınız bir hizmetten memnun kalmadıysanız, veya hizmet ile ilgili bir problem yaşadıysanız mutlaka bizi arayın ve sorununuzun çözülmesi konusunda yardım isteyin. Unutmayın zorlu piyasa koşullarında müşterilerimizi memnun etmek ve mutlak kaliteyi sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz.

Bizleri telefon numaramız aracılığı ile aramaktan çekinmeyin. Eğer telefonumuz meşgul ilse sizin gibi değerli bir müşterimize yardımcı olduğumuzu unutmayınız. Ayrıca, dilerseniz bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir ve bu yollar üzerinden de bize ulaşabilirsiniz.

Bazı durumlarda gitmek istediğiniz firma adresini unutabilir veya kaybedebilirsiniz. Bu tarzda durumlarda firma iletişim bilgisine ulaşmak zaman alabiliyor. Ne güzel ki artık elimizin altında internet teknolojisi var, ve kısa sürede aradığımız firmaya ulaşabiliyoruz.

ERTUĞ ELMAS SÜRÜCÜ KURSU (Gazi Özgütürk) Telefon

ERTUĞ ELMAS SÜRÜCÜ KURSU (Gazi Özgütürk) iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Firmalar müşterilerine ulaşmak için bir çok yöntem denemektedir. Bu yöntemlerin başında ise reklam mecraları gelmektedir. Ve bu mecraların başında da internet gelmektedir, firmalar iletişim bilgilerini internette paylaşarak yeni müşterilere ulaşmaya çalışmaktadır. Bu şekilde bir firmadan hizmet almak isterseniz, alacağınız hizmet hakkında aklınıza gelen tüm soruları firma yetkilisine sorunuz.

Klasik tanıtımlar yerine, bir çok firma artık internet reklamcılığını tercih ediyor. Çünkü artık insanların ellerinde birer akıllı telefon var, ve bu akıllı telefonlar üzerinden her türlü aradığı hizmet ve bilgiye anında ulaşabiliyorlar. Mesela sizlerde bir iletişim bilgisi ararken sitemize geldiniz, internet reklamcılığı bu yüzden oldukça kolay ve faydalı bir reklam çeşididir. Eğer sizde bir işletme sahibi iseniz mutlaka internet reklamcılığı için bütçenizi ayırın.

ERTUĞ ELMAS SÜRÜCÜ KURSU (Gazi Özgütürk) İletişim

Bizler kısa kısa bilgilendirmeler ile halkımızın bilinçli tüketici olması adına uyarılarda ve önerilerde bulunuyoruz. Sitemizin bir danışma merkezi olması nedeni ile hemen hemen her sektörden örneklerle neler yapılması gerekliliği üzerine bu uyarılarımızın dikkate alınması kesinlikle kullanıcılarımızın yararına olacaktır.

Aradığınız bir firmanın iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden ulaştınız, ama iletişim bilgileri firma tarafından güncellenmemiş, o zaman lütfen eğer siz ulaştıysanız güncel iletişim bilgilerini ilgili firmanın yorum kısmına yazın ki sizden sonra aynı firmayı arayan kullanıcılara daha doğru bilgi verebilelim. Yardım ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

ERTUĞ ELMAS SÜRÜCÜ KURSU (Gazi Özgütürk) Adres

Bir düğün yapacaksınız, ama bu sadece bir düğün değil, aynı zamanda ekonomi içinde bir can damarı sayılır. Bir çift evlenirken bir çok sektör, mobilyadan bardak tabak sektörüne kadar bir çok firmanın ürününü alıyorsunuz. En kavramı burda devreye giriyor, en ucuz veya en kaliteli, işte sizin araştırma yapabilmeniz için hizmetinizdeyiz. İhtiyaçlarınıza yönelik firmaları ayağınıza getirdik.

ERTUĞ ELMAS SÜRÜCÜ KURSU (Gazi Özgütürk) NEREDE
Bazı alışverişlerinizde, özellikle ürün alışlarında çokça gördüğümüz kriterlerden biride indirim reklamlarıdır. Özellikle mağazalarda %50 ye varan gibi indirim panolarını görmüşsünüzdür. Bu tarzda ürünlerde eğer daha önceki ürün fiyatını biliyorsanız mutlaka aynı oranda indirim olup olmadığını hesaplayın. Eğer ürünün fiyatını bilmiyorsanız eski fiyatını mutlaka sorgulayın.