KUMLUCA SEYAHAT ANTALYA OTOGAR ŞUBESİ

Adres : Yeni Doğan Mah. Antalya Otogarı Kepez, Antalya Telefon : 0 (242) 3310181

KUMLUCA SEYAHAT ANTALYA OTOGAR ŞUBESİ Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Tüketici mahkemeleri ve tüketici hakem heyetleri aldığınız bir hizmet için, mağdur olduysanız siz yardımcı olacaklardır. Ülkemizde ne yazık ki müşteriler haklarını tam olarak bilmiyorlar. Halbuki her ne olursa olsun bir hizmet aldığınızda, alıcı olarak sizin de haklarınız var ve bu haklarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Firmamız, yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalar yaparak size en uygun hizmeti verip kesin bir memnuniyet içerisinde hizmet sunmak bizim asli görevimizdir. Müşteri velinimetimizdir anlayışı ile vermekte olduğumuz hizmetlerimizden çekinmeden ve hiçbir şüphe duymadan faydalanabilirsiniz.

KUMLUCA SEYAHAT ANTALYA OTOGAR ŞUBESİ Telefon

KUMLUCA SEYAHAT ANTALYA OTOGAR ŞUBESİ iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Etrafımızda sıkça gördüğümüz tabelalardan biriside geçmiş yıllara dönük, yani falanca yıldan beri sizlerin güveni ile veya falanca yıldan beri gibi tabelalardır. Evet uzun yıllar boyunca bir hiyerarşi ile süregelen firmalar vardır. Fakat müşteride aldı yaratmak için yapılan bu tarz algılarda sıkça karşımıza çıkıyor. Böyle bir durumda gerçekten kuruluş tarihi ve kurucusunu öğrenmekte fayda vardır.

Online alışverişin oldukça fazla bir şekilde yapıldığı ve çok fazla ciro dönen bir sektör olması nedeni ile, insanlar internet üzerinden ürün satmaya ve bu şekilde gelir elde etmeye yöneldiler. Elbette herkes özgür bir şekilde ticaretini yapabilir, ancak unutmayın, sürekli v düzenli bir satıcı olamazsanız ürünleriniz elinizde kalıp daha sonra ne yazık ki hayal kırıklığı yaşabilirsiniz. Bu hayal kırıklığını yaşamamak için ürününüzü hızlıca kargolamalı ve sürekli satıcı olmanızı öneririz.

KUMLUCA SEYAHAT ANTALYA OTOGAR ŞUBESİ İletişim

Sadece hizmet aldığınız yerler değil, aynı zamanda hizmet veren kurumlarında telefon numaralarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Valilikler, kaymakamlıklar emniyet müdürlükleri ve daha bir çok devlet kurumunun iletişim bilgilerini sitemizden sorgulayıp öğrenebilirsiniz.

Sağlık her şeyden önemlidir, hasta oldunuz ve hastaneye gittiniz, ilaç alacaksınız hemen bir ezcane veya nöbetçi eczane arayışına gireriz. Bunlar hayatın akışına uygun olaylar, peki aradığınız eczanenin telefon numarasını nasıl bulacaksınız ? Elbette sitemizden ilgili eczane adını yazarak arama yapıp ihtiyacınız olan ilaca hemen ulaşabilirsiniz.

KUMLUCA SEYAHAT ANTALYA OTOGAR ŞUBESİ Adres

Ülkemiz birbirinden etkileyici doğal güzelliklerle dolu. Bir seyahat yapmayı planladığınızda ve nereye gideceğinizi seçtiğinizde ulaşım aracı olarak genellikle otobüs firmalarını tercih ederiz. Elbette kendi aracımızla gezmeninde tadı bir başka ama, otobüs firmaları hem profesyonel hemde uygun fiyata gezimizi düzenlememizi sağlar. Otobüs firmalarının telefon numaralarını sitemizde bulabilirsiniz.

KUMLUCA SEYAHAT ANTALYA OTOGAR ŞUBESİ NEREDE
İşletme ve müşteriler arasında yapılan hizmetler bir sözleşmeye dayalıdır. Bu sözleşme her iki tarafı da koruyacak şekilde ve anlaşılır bir dille yazılması gerekmektedir. Bir çok işletme ne yazık ki müşterisi sözleşmesini sadece kendini koruyan bir sözleşme olarak hazırlamaktadır. Bir hizmet alırken buna mutlaka dikkat ediniz.