RAMKAR MOTORLU ARAÇLAR (Cengiz Ramazanoğlu)

Adres : Kazımkarabekir Mah. Tuzla Cad. 180 Darıca, Kocaeli Telefon : 0 (262) 7455380

RAMKAR MOTORLU ARAÇLAR (Cengiz Ramazanoğlu) Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Firmamız hakkında müşterilerimizin yapmış oldukları yorumları sayfamızdan okuyabilirsiniz. Bu yorumlara yeni ve daha güzel yorumlar ekleyebilmek için, kesintisiz ve müşteri memnuniyetini ön plana alan hizmetlerimizi vermeye devam ediyoruz.

Bir düğün salonunda düğün hizmeti almak veya bir araç kiralama şirketinden araç kiralamak. Bu ikisi arasında hiçbir fark yok, her ikisinde de hizmet alıyorsunuz. Veya bir ev nakliyat hizmeti ile bir kuru temizleme arasında da hiçbir fark yok. Aldığınız hizmet için haklarınızı bilmeniz ve kendinizi savunmanız gerekmektedir.

Özellikle kriz anlarında, ki bunu covid 19 ( Corona ) virüsü esnasında sıkça gördük, fahiş fiyatta ürün satan satıcılar gözükmektedir. Bu satıcılar eğer gerçekten çok uçuk fiyatlara ürün satıyorlarsa mutlaka yetkili makamlara bu durumu bildirin ve kötü niyetli satıcıların cezalandırılmasına katkıda bulunun.

RAMKAR MOTORLU ARAÇLAR (Cengiz Ramazanoğlu) Telefon

RAMKAR MOTORLU ARAÇLAR (Cengiz Ramazanoğlu) iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Aracınız arızalandı veya hiç umulmadık bir yerde başınıza bir şey geldi ve yolda kaldınız, bu durumda yapacağınız en doğru şey hemen bir oto sanayii sitesi arayarak size en yakın oto tamircisini bulmanız olacaktır. Bunun haricinde yine zor bir durumla karşılaştığınız zaman ulaşabileceğiniz acil durum telefonlarınıda sitemiz üzerinden arayabilir ve en yakın kolluk kuvveti veya acil durum ekibine ulaşabilirsiniz.

Özellikle dikey ürün satan firmalar, mesela yazlık veya devre mülk satan firmalar gibi, bu tarzdaki firmalar müşterileri için bir çok avantajlar sağlamakla beraber oldukça dikkat edilmesi gereken işletmelerdir. Bir çok firma size tanıtım yaparken tanıtım sonrasında mutlaka bir sözleşme imzalamanız isteyebilir, bu sözleşmeyi imzalamadan önce mutlaka bir hukuk danışmanı veya avukatın incelemesinde fayda var, daha sonra mağdur olmamanız için çok dikkat etmenizi öneririz.

RAMKAR MOTORLU ARAÇLAR (Cengiz Ramazanoğlu) İletişim

Bizler kısa kısa bilgilendirmeler ile halkımızın bilinçli tüketici olması adına uyarılarda ve önerilerde bulunuyoruz. Sitemizin bir danışma merkezi olması nedeni ile hemen hemen her sektörden örneklerle neler yapılması gerekliliği üzerine bu uyarılarımızın dikkate alınması kesinlikle kullanıcılarımızın yararına olacaktır.

Aradığınız bir firmanın iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden ulaştınız, ama iletişim bilgileri firma tarafından güncellenmemiş, o zaman lütfen eğer siz ulaştıysanız güncel iletişim bilgilerini ilgili firmanın yorum kısmına yazın ki sizden sonra aynı firmayı arayan kullanıcılara daha doğru bilgi verebilelim. Yardım ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

RAMKAR MOTORLU ARAÇLAR (Cengiz Ramazanoğlu) Adres

Alışkanlıklarımız değişiyor, artık aradığımız her şeyi bir defada olsa internetten araştırıyor ve alternatif seçeneklere bakıyoruz. Görüyoruz ki aslında bildiğimiz yerlerden farklı firalar ve işletmelerde mevcut. İşte tamda bu noktada sadece aradığınız firma değil size alternatif farklı seçeneklerde sunuyoruz.

RAMKAR MOTORLU ARAÇLAR (Cengiz Ramazanoğlu) NEREDE
Özellikle kriz anlarında, ki bunu covid 19 ( Corona ) virüsü esnasında sıkça gördük, fahiş fiyatta ürün satan satıcılar gözükmektedir. Bu satıcılar eğer gerçekten çok uçuk fiyatlara ürün satıyorlarsa mutlaka yetkili makamlara bu durumu bildirin ve kötü niyetli satıcıların cezalandırılmasına katkıda bulunun.