ELA OPTİK (Mehmet Faik Babacan)

Adres : İpekyol Mah. İpekyol Blv. 50/B Haliliye, Şanlıurfa Telefon : 0 (414) 3148578

ELA OPTİK (Mehmet Faik Babacan) Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Firmamız hakkında müşterilerimizin yapmış oldukları yorumları sayfamızdan okuyabilirsiniz. Bu yorumlara yeni ve daha güzel yorumlar ekleyebilmek için, kesintisiz ve müşteri memnuniyetini ön plana alan hizmetlerimizi vermeye devam ediyoruz.

Uzun yıllardır sürdürdüğümüz müşteri memnuniyeti ilkesinden asla taviz vermedik. Bu ilkenin bizlere getirdiği başarı ile bundan sonrada asla kaliteden taviz vermeden çalışmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz. Siz değerli halkımıza bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilin ve mutlaka bizimle iletişime geçin.

Firman iletişim bilgileri sitemizde birbirinden değerli bir çok firmanın telefon numarası ve adresine ulaşabilir aradığını firmanın adresi dahil olmak üzere bir çok bilgisini sitemizde bulabilirsiniz. Sitemize firma eklemek için FİRMA EKLE kısmını kullanabilir ve ücretsiz tanıtımınızı yapabilirsiniz.

ELA OPTİK (Mehmet Faik Babacan) Telefon

ELA OPTİK (Mehmet Faik Babacan) iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Aradığınız hizmet ne olursa olsun mutlaka kendi tüketici haklarınızın bilincinde olmalısınız, ne yazıkki ülkemizde bir çok tüketici kendi haklarını bilemediği için nasıl davranması gerektiğini bilmiyor ve çoğu kezde mağdur olabiliyor. Eğer bir firma tarafından mapdur edildiyseniz veya bu şekilde bir düşünceniz varsa en yakın hukuk danışmanından yardım alabilirsiniz.

Artık çağımız internet çağı ve tüketim olarak ta hızlı bir tüketim dönemindeyiz. Bir çok kullanıcı veya müşteri artık ürünlerini bir yere giderek değil, kapısına kadar getirerek almayı tercih etmekte. Son dönemde bu şekilde satış yapan onlarca firma daha sektörde yer almaya başladı ve git gide artmaya devam ediyor. Bu tarzda firmalardan alışveriş yaparken ödeme seçenekleri de oldukça önemli ve etken konulardan biridir. Mutlaka güvenilen bir site üzerinden alışveriş yapmanızı öneririz.

ELA OPTİK (Mehmet Faik Babacan) İletişim

Bizler kısa kısa bilgilendirmeler ile halkımızın bilinçli tüketici olması adına uyarılarda ve önerilerde bulunuyoruz. Sitemizin bir danışma merkezi olması nedeni ile hemen hemen her sektörden örneklerle neler yapılması gerekliliği üzerine bu uyarılarımızın dikkate alınması kesinlikle kullanıcılarımızın yararına olacaktır.

Acil nakit ihtiyaçlarımız için bankalar oldukça kritik bir öneme sahiplerdir. Bankalar artık hayatımızın vaz geçilmez bir unsuru oldular. Diğer tüm firmaları aradığınız gibi herhangi bir bankanın herhangi bir şubesi telefon numarası bilgisinede yinede sitemizden ulaşabilirsiniz.

ELA OPTİK (Mehmet Faik Babacan) Adres

Akşam acıktınız ve canınız çok sevdiğiniz veya yemek istediğiniz bir şey arıyor. Size en yakın gıda servisi yapan yerleri görmek ve siparişinizi vermek için gıda kategorimizdeki gfirmalara göz atabilirsiniz. Bu sayede canınızın çektiği yemeği sipariş ederek paket servis ile hizmetinizi alabilirsiniz.

ELA OPTİK (Mehmet Faik Babacan) NEREDE
Aracınız arızalandı veya hiç umulmadık bir yerde başınıza bir şey geldi ve yolda kaldınız, bu durumda yapacağınız en doğru şey hemen bir oto sanayii sitesi arayarak size en yakın oto tamircisini bulmanız olacaktır. Bunun haricinde yine zor bir durumla karşılaştığınız zaman ulaşabileceğiniz acil durum telefonlarınıda sitemiz üzerinden arayabilir ve en yakın kolluk kuvveti veya acil durum ekibine ulaşabilirsiniz.