Hülya Baltacıoğlu

Adres : Akşemsettin Mah. Fatih Blv. Birgül Sok. 23 Sultanbeyli, İstanbul Telefon : 0 (216) 4876164

Hülya Baltacıoğlu Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

Firmalar insanlara hizmet etmek için vardır. İşletmeler müşterilerinin ihtiyaçlarına göre hizmet sunarlar ve karşılığında para kazanırlar. Hizmetin doğru ve zamanında verilmesi son derece önemlidir. Bu nedenle müşterimizi hiçbir zaman mağdur etmedik, ve hizmetimizi hep zamanında ve tam, eksiksiz olarak verdik. Lütfen bizimle çalışmadan öncede hakkımızdaki yorumlara göz atınız.

Tüketiciler bazı kanunlarla korunmaktadırlar. Örnek vermek gerekirse 6502 sayılı kanun ile tüketici korunmuş ve hakları devlet tarafından saklı tutulmuştur. Yaptığınız bir abonelik ile ilgili bile haklarımız vardır. Abonelik sözleşmesinden cayma, vaz geçme veya aldığı ürünü iade etme gibi tüketici hakları kanunlarımız içerisinde bulunmaktadır.

Özellikle internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde, ürün satıcısı ile tüm detayları konuştuğunuzdan emin olmalısınız. Ürünün veya hizmetin tam detaylı özelliklerini yazılı bir biçimde isteyin veya okuyun. Genellikle ürün veya hizmetin altında bu özellikler yazmaktadır. Fakat siz yine de satıcıya bir mesaj gönderin ve detaylı bilgi alın.

Hülya Baltacıoğlu Telefon

Hülya Baltacıoğlu iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Bir küçük esnaf işletmesi aradığınız hizmeti almakta belki size daha faydalı olabilir. Örneğin karnınız acıktı ve bir yemek yiyeceksiniz karşınıza esnaf lokantası dediğimiz bir işletme çıktı. Gönül rahatlığı içerisinde hizmetinizi alabilirsiniz. Çünkü küçük esnafın hata yapma lüksü yoktur ve hizmetini her zaman güzel bir şekilde vermek zorundadır.

Artık internet çağında yaşıyoruz ve insanlar aradıkları her şeyi internet ortamında bulabiliyorlar. Firmalar ise tanıtımlarını yine internet üzerinden yaparak daha fazla müşteriye ulaşmanın planlarını yapıyorlar. Bu noktada elbette internet reklamı ve firma tanıtımı bir numaralı araçlardır. Sizlerde firmanızın tanıtımı ve daha fazla müşteri potansiyeline ulaşmak için mutlaka bize ulaşın ve firmanızın tanıtımını ücretsiz bir şekilde yapın.

Hülya Baltacıoğlu İletişim

Firmalar, ekonomimizin can damarıdır, günlük alışverişlerimizin haricinde gerek dayanıklı tüketim malları gerekse evimizin ve kişisel ihtiyaşlarımızın karşılandığı yegane işletmelerdir. Bu işletmeler sayesinde daha kaliteli ve sürdürülebilir bir yaşam elde etmekteyiz. Fakat firmaların sürekli ve kaliteli hizmet vermeleride son derece önemli ve güven tazeleyici bir adımdır. Bu nedenle firma sahipleri her alanda stratejik bir öneme sahip olduklarının bilincinde olmalıdırlar.

Acil nakit ihtiyaçlarımız için bankalar oldukça kritik bir öneme sahiplerdir. Bankalar artık hayatımızın vaz geçilmez bir unsuru oldular. Diğer tüm firmaları aradığınız gibi herhangi bir bankanın herhangi bir şubesi telefon numarası bilgisinede yinede sitemizden ulaşabilirsiniz.

Hülya Baltacıoğlu Adres

Bir düğün yapacaksınız, ama bu sadece bir düğün değil, aynı zamanda ekonomi içinde bir can damarı sayılır. Bir çift evlenirken bir çok sektör, mobilyadan bardak tabak sektörüne kadar bir çok firmanın ürününü alıyorsunuz. En kavramı burda devreye giriyor, en ucuz veya en kaliteli, işte sizin araştırma yapabilmeniz için hizmetinizdeyiz. İhtiyaçlarınıza yönelik firmaları ayağınıza getirdik.

Hülya Baltacıoğlu NEREDE
Özellikle kriz anlarında, ki bunu covid 19 ( Corona ) virüsü esnasında sıkça gördük, fahiş fiyatta ürün satan satıcılar gözükmektedir. Bu satıcılar eğer gerçekten çok uçuk fiyatlara ürün satıyorlarsa mutlaka yetkili makamlara bu durumu bildirin ve kötü niyetli satıcıların cezalandırılmasına katkıda bulunun.