35. SOKAK SİTE YÖNETİMİ

Adres : 9 Eylül Mah. 10. Cad. Menemen, İzmir Telefon : 0 (232) 6000035

35. SOKAK SİTE YÖNETİMİ Telefon bilgisi haricinde adres ve konum bilgiside yukarıda verilmiştir. Kullanıcılarımız bu bilgiler doğrultusunda gerek telefonla gerekse diğer iletişim yolları ile ilgili yere ulaşabilirler. Ayrıca Türkiye genelinde binlerce işletme, kurum ve kuruluşun iletişim bilgisinede yine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz

İşletme ve müşteriler arasında yapılan hizmetler bir sözleşmeye dayalıdır. Bu sözleşme her iki tarafı da koruyacak şekilde ve anlaşılır bir dille yazılması gerekmektedir. Bir çok işletme ne yazık ki müşterisi sözleşmesini sadece kendini koruyan bir sözleşme olarak hazırlamaktadır. Bir hizmet alırken buna mutlaka dikkat ediniz.

Firmalarla anlaşma sırasında yaptığınız sözleşmelere uygun davranılmazsa, tüketici hakem heyetlerine mutlaka durumu bildiriniz ve zararınızı firma tarafından tazminini isteyiniz. Tüketici hakem heyetleri her ilde ve ilçede kaymakamlık binalarında bulunmaktadır.

Özellikle kriz anlarında, ki bunu covid 19 ( Corona ) virüsü esnasında sıkça gördük, fahiş fiyatta ürün satan satıcılar gözükmektedir. Bu satıcılar eğer gerçekten çok uçuk fiyatlara ürün satıyorlarsa mutlaka yetkili makamlara bu durumu bildirin ve kötü niyetli satıcıların cezalandırılmasına katkıda bulunun.

35. SOKAK SİTE YÖNETİMİ Telefon

35. SOKAK SİTE YÖNETİMİ iletişim adres ve telefon numarasına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda Dünyanın en büyük arama motoru olan, Google üzerinden sorgulama yaparakta ulaşabilirsiniz. Yüzbinlerce işletmenin ve kurumun iletişim bilgisini bulabileceğiniz Firma Rehberi sitemiz her geçen gün yeni üyelerle büyümeye devam etmektedir.

Bir firmanın veya kurum ve kuruluşun iletişim bilgilerini sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Devlet kurumları, özel firmalar, doktorlar veya aradığınız herhangi bir kurum ve kuruluşun iletişim bilgilerini görebilir, detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu kurum ve kuruluşun konum bilgisi ve adresi gibi detaylarıda sitemizden görebilirsiniz.

Türkiye’nin her yerindeki tüm işletme veya kurumların telefon numarası adresileri gibi bilgilerini toparlamaya ve sizelere kusursuz bir rehber deneyimi vermeye çalışıyoruz. Bu deneyiminizi en iyi hale getirebilmek adına mühendislerimiz sürekli çalışıyor ve yeni işletmeleri sizzler için rehberimize eklemeye devam ediyor. Eğer sizde bir işletme sahibi iseniz mutlaka rehberimizde yer alın ve işletmenizi milyonlara tanıtın.

35. SOKAK SİTE YÖNETİMİ İletişim

Alacağınız hizmetin kalitesinden emin değilseniz, hizmet alacağınız firmaya ait yorumları okuyarak bir fikir elde edebilirsiniz. Bu hizmet her ne olursa olsun, satın almadan çnce mutlaka yorumlarına ve daha önce deneyimlemiş kişilerin görüşlerine başvurun.

Ticaret yapıyorsunuz, elinize bir çek geçti, ve bu çekin sahibi olan firmaya ulaşmak için veya sadece merak ettiğiniz internet üzerinden arama yaptınız. Aradığınız şirket hakkında tüm bilgileri adres, telefon numarası ve hatta konum bilgisine kadar görebilirsiniz.

35. SOKAK SİTE YÖNETİMİ Adres

Herkesin rüyasıdır bir ev veya araba sahibi olmak, sıfır veya ikinci el bu hiç fark etmez, önemli olan sizin olmasıdır. Araba galerinden tutunda inşaat ve emlak firmalarına kadar farklı seçeneklerde firmaları siz değerli kullanıcılarımıza sunuyoruz. Bununla birlikte kullanıcı yorumlarıyla bu firmaların işleyişi ve güvenilirliği hakkındada fikir sahibi olma imkanını sizlere sağlıyoruz.

35. SOKAK SİTE YÖNETİMİ NEREDE
Bazen kolaylıkla bulabileceğiniz bir firmanın telefon numarası veya adresi aklınıza gelmez, iletişim bilgilerini artık sitemiz üzerinden kolaylıkla bulabilir ve aradığınız yere çok kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Eğer sitemiz üzerinde bulunan iletişim bilgilerinin eksik yada yanlış olduğunu düşünüyorsanız yorum kısmından yeni iletişim bilgisini ekleyebilirsiniz bize bilgi verebilirsiniz.